AK Parti İl Başkanı Güray’dan Cumhurbaşkanı'ndan Ödül Alan Gazeteciye Tebrik Ziyareti

Van Haber 15.06.2024 - 00:18, Güncelleme: 15.06.2024 - 00:24
 

AK Parti İl Başkanı Güray’dan Cumhurbaşkanı'ndan Ödül Alan Gazeteciye Tebrik Ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Cumhurbaşkanı tarafından ödüllendirilen Gazeteci Erhan Uğurlu'yu ofisinde ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, İl Başkan Yardımcısı Abdulsamet Göl ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulundu. Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Anadolu Medya Ödülleri'nde "Yılın İnternet Medyası ödülüne layık görülen www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulunan İl Başkanı Güray, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu anlamlı ödüle layık görülen kardeşimiz Erhan Uğurlu'yu öncelikle tebrik ediyoruz. Vanımız adına bölgemiz adına gurur verici bir mutluluktur. Bu ödül ile birlikte kentimize yeni bir başarı eklendi. Bu anlamda Yerelvanhaber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Gerçekleşen ziyarette memnun olan Gazeteci Uğurlu, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde basın alanında ilk olarak Cumhurbaşkanımız tarafından ödül almamızın heyecan ve mutluluğu içindeyim. 26 yıllık meslek hayatımın zirvesini yaşıyorum. Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran AK Parti Van İl Başkanı Sayın Emre Güray ve heyetine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Cumhurbaşkanı tarafından ödüllendirilen Gazeteci Erhan Uğurlu'yu ofisinde ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, İl Başkan Yardımcısı Abdulsamet Göl ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen 8. Anadolu Medya Ödülleri'nde "Yılın İnternet Medyası ödülüne layık görülen www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulunan İl Başkanı Güray, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu anlamlı ödüle layık görülen kardeşimiz Erhan Uğurlu'yu öncelikle tebrik ediyoruz. Vanımız adına bölgemiz adına gurur verici bir mutluluktur. Bu ödül ile birlikte kentimize yeni bir başarı eklendi. Bu anlamda Yerelvanhaber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu'yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Gerçekleşen ziyarette memnun olan Gazeteci Uğurlu, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde basın alanında ilk olarak Cumhurbaşkanımız tarafından ödül almamızın heyecan ve mutluluğu içindeyim. 26 yıllık meslek hayatımın zirvesini yaşıyorum. Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran AK Parti Van İl Başkanı Sayın Emre Güray ve heyetine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber