AK Parti Van’da Uzun Adam İle Devam Dedi

Siyaset 12.06.2024 - 00:51, Güncelleme: 12.06.2024 - 00:51
 

AK Parti Van’da Uzun Adam İle Devam Dedi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Van İl Başkanı Emre Güray ile yola devam kararı aldı.

31 Mart yerel seçim sonuçları tüm Türkiye’de yankıları sürerken, gelen bilgiler doğrultusunda Van İl Başkanı Emre Güray’ın süreci kongreye kadar götüreceği ve tek liste halinde aday olması bekleniyor. Yerel seçimlerde ikinci parti olarak çıkan AK Parti’de büyük değişim sinyalleri kamuoyuna damga vuruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’de değişim rüzgârını eseceğini söyledi ve İl başkanlıklarında köklü değişimler yapılacağını defaatle vurguluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Başkanları ile yaptığı toplantısında, “seçimle ilgili verilen mesaj nettir. Halkın mesajına, halkın teveccühüne her anlamda saygı duyacağız.  Milletin bize vermiş olduğu dersi aldık. Bu mesajın gereğini de mutlaka yerine getireceğiz. Milletin talepleri ve tenkitleri doğrultusunda kendi bünyemize gerekli değişimleri yapacağız. Daha da güçlenmiş enerji toplanmış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer vermişti. Türkiye’de birçok il başkanlarını değişimi konuşulurken Van İl Başkanı Emre Güray’ın görevine devam etmesi kesinleşti. Başkan Güray bugün yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir başkanlığında Daraltılmış İl Başkanlığı toplantımızı gerçekleştirdik.   Toplantıda Yaz programları ve kongrelerimizle ilgili takvimi belirledik.   Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Vanhaber – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler  
AK Parti Genel Merkezi tarafından Van İl Başkanı Emre Güray ile yola devam kararı aldı.

31 Mart yerel seçim sonuçları tüm Türkiye’de yankıları sürerken, gelen bilgiler doğrultusunda Van İl Başkanı Emre Güray’ın süreci kongreye kadar götüreceği ve tek liste halinde aday olması bekleniyor.

Yerel seçimlerde ikinci parti olarak çıkan AK Parti’de büyük değişim sinyalleri kamuoyuna damga vuruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’de değişim rüzgârını eseceğini söyledi ve İl başkanlıklarında köklü değişimler yapılacağını defaatle vurguluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İl Başkanları ile yaptığı toplantısında, “seçimle ilgili verilen mesaj nettir. Halkın mesajına, halkın teveccühüne her anlamda saygı duyacağız.  Milletin bize vermiş olduğu dersi aldık. Bu mesajın gereğini de mutlaka yerine getireceğiz. Milletin talepleri ve tenkitleri doğrultusunda kendi bünyemize gerekli değişimleri yapacağız. Daha da güçlenmiş enerji toplanmış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer vermişti.

Türkiye’de birçok il başkanlarını değişimi konuşulurken Van İl Başkanı Emre Güray’ın görevine devam etmesi kesinleşti.

Başkan Güray bugün yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Erkan Kandemir başkanlığında Daraltılmış İl Başkanlığı toplantımızı gerçekleştirdik.

 

Toplantıda Yaz programları ve kongrelerimizle ilgili takvimi belirledik.

 

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Vanhaber – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber