VAN'DA PİNPON'U SEVDİREN ADAM RAMAZAN ÇELİK'TEN PİNPONCULARA FORMA JESTİ

 

İş yerine kurduğu iki ayrı masa tenisinde her gün Pinponculara kapılarını açan ve izzet ikramda bulunan Ramazan Çelik gazetemize konuştu.

Çelik; bizler Pinponseverler olarak hayatımıza masa tenisini tam anlamıyla yerleştirmişiz diyebiliriz. Amacımız hem sürekli spor yaparak formumuzu korumak hem de sağlıklı bir yaşam için hareket halinde olmaya gayret ediyoruz.
Bu vesileyle çok sayıda dostumuz ve Pinponcularla sürekli olarak bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bizim için çok keyifli ve oldukça güzel geçen anlarda masa başında hareket halindeyiz. Bizleri hiç ihmal etmeyen dostlarımıza on iki adet forma hediye ettik. Hem görsel anlamda güzel görünmesi hem de daha rahat spor yapmak için böyle uygun gördük. İyi de yapmışız çünkü formalarımıza oldukça fazla ilgi ve talep gördük. Haliyle çok talep olunca formalarımız yeterli gelmedi. inşallah en kısa zamanda forma veremediğimiz dostlara da formalarını hediye edeceğiz. Bu vesileyle tüm dostlarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum, sağlıkla kalsınlar ve her daim spor yapsınlar ifadelerini kullandı.


Haber Röportaj: Ercan Ulutaş