Yavuz Donat Üstadımıza Teşekkür Ediyoruz

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen ödül programına Anadolu’nun altın kalpli ve cesur gazetecilerin hepsi oradaydı. Vatanına, milletine, bayrağına ve milli bütünlüğümüze bağlı olan tüm meslektaşlarımın coşkulu bir şekilde Milletin Evinde yerlerini aldılar.

Ayrıca medya ödüllerinin birbirinden kıymetli jüri üyelerini görmek ve onlarla sohbet etmek ise ayrı bir keyifti.

“Yılın İnternet Medyası” kategorisinde www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni olarak, Cumhurbaşkanımızın elinde ödülümüzü alarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşadık. 26 yıllık meslek hayatımın zirve yaptığı bu unutulmaz gecede, hemşerim, duayen gazeteci Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat üstadımız, Cumhurbaşkanımızın elinde Onur Ödülü alarak, sevincimizi ikiye katladı.

Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinde biri olan Sabah Gazetesi’ne bizleri köşesine taşıyan kıymetli büyüğümüz, Yavuz Donat abime ne kadar teşekkür etsem azdır.

“Külliye’deki Anadolu” başlığıyla bizleri onure etti. Programda ödül alan tüm gazeteci arkadaşlarımızın imzalarını tek, tek açmış. Mütevazı ve samimiyetin bir parçası olan bu anlamlı davranış, tüm Anadolu Gazetecilerini son derece sevindirdi.

Vanlılar, kadirşinastır, misafirperverdir, mütevazıdır. Duruşlarını hiç bozmazlar. Yavuz abimizde bir Vanlı olmanın gereğini yaparak, bizlere jest yaptı.

Bizlerde Anadolu’nun cesur gazetecileri olarak kıymetli üstadımıza teşekkür eder, sağlık, sıhhat diliyoruz.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler - Külliye'deki Anadolu