Genel Başkan Taşdemir 'den Cumhurbaşkanından Ödül Alan Gazeteciye Tebrik Ziyareti

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte "Yılın İnternet Medyası" ödülüne layık görülen Erhan Uğurlu 'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen, 8. Anadolu Medya Ödülleri kapsamında "Yılın İnternet Medyası" kategorisinde birinci seçilen Yerel Van Haber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu’nun ödülünü Cumhurbaşkanlığını Külliyesi’nden düzenlenen törenle ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktim etti.

Sıra dışı başarısıyla tüm Van halkını gururlandıran gazeteci Uğurlu, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Bu doğrultuda Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir ve beraberindeki heyet ile birlikte Gazeteci Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Taşdemir, “Doğu ve Güneydoğu bölgemizde çok önemli haber çalışmanızla Ankara’da seçkin Jüri üyelerinin geçer oylarıyla Türkiye’de prestijli gazeteci ve haber siteleri arasında yerinizi almanızdan dolayı bizler son derece mutlu ve gururluyuz. Gerçekten hayal edilemeyecek bu olağanüstü başarınızla biz Vanlıların gururu oldunuz. Her zaman kalemini hak ve hakikatten yana kullanıyorsunuz. Bu başarınız tüm herkese ayna olacaktır” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren ödüllü gazeteci Uğurlu, “ Mensubu olduğum Vatansever Gençler Derneği’nin kıymetli Genel Başkanı ve siz değerli yönetim kurulu üyeleri tebrik ziyaretime ilk gelenleri olduğunuz için buradaki sevincim ikiye katlandı. Bölgemizde ilk defa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül almak çok onur vericidir. Başarıya giden yolda her zaman güçlü ekip sayesinde olur. Bu minvalde dua ve desteklerini esirgemeyen kıymetli başkanıma ve sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler – Medya Ödül