Van’da Çocuk Ergen Yetişkin Psikolog Kliniği Açıldı

Vali Mithat Bey Mahallesi iskele caddesi Zeki Adıgüzel İş Merkezi’nde Uzman Klinik Psikolog Ezgi Kurtbeyoğlu Çağ tarafından büyük eksiklik olan Çocuk, ergen ve yetişkin Psikolog Kliniği temiz ve nezih bir ortamda hizmet etmeye başladı.

çocukların ruh sağlığı sorunları ile bebeklik, okul öncesi, okul çağı ve ergenlik dönemlerine ait gelişimsel ve psikiyatrik bozukluklarla ilgili poliklinik hizmeti verilecek olması büyük bir başarı olarak görülüyor.

Uzm. Klinik Psikolog Ezgi Kurtbeyoğlu Çağ,  Lisans eğitimini Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Yüksek Lisans Eğitimini ise Yakındoğu Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında tamamlamıştır. Ayrıca MPM (Kişilik Envanteri ),Otizm, DisleksiOyun Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Cinsel terapi eğitimlerini almıştır.

 Yüksek Lisans programında “ 14-18 Yaş arası ergen bireylerde benlik algısı, kaygı düzeyleri ve riskli davranışlar arasındaki ilişkinin incelenmesi” üzerine araştırma yaparak tez yazmıştır. Özel klinikte Görev yapmakta olup online ve yüzyüze terapiler uygulamaktadır. 

 

Adres: Vali Mithat bey mahallesi iskele caddesi Zeki Adıgüzel rezidans kat:5 no:30 İPEKYOLU/VAN

 İletişim: 05548750821

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler