Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ödül Alan Gazeteci Uğurlu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Türkiye’nin seçkin gazetecileri arasında yerini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Yılın İnternet Medyası” kategorisinden birincilik ödülü alan Yerelvanhaber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 “Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk, huzur ve adalet getirmesini ifade eden, Gazeteci Uğurlu “Kurban Bayramı bizi birbirimize kenetleyen değerli kavramlardan birisi. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın yaşandığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramı bayram yapan birlik ve beraberliktir. Bu bayram yine sevdiklerimize kavuşarak, onlarla kucaklaşacağız. Değerli büyüklerimizin ellerinden öpeceğiz. Bu anlamlı ve özel günlerde dargınlıkları bir yana bırakıp sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ediyor, Gazze ve Filistin başta olmak üzere orta doğuda akan kanın durmasını aynı zamanda Yüce Allah’tan Müslümanların zaferini diliyorum “ dedi.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler – Erhan Uğurlu – Kurban Bayramı