Vanspor’un Yeni Yönetimi Basınla Buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ra mücadele edecek olan Vanspor FK Perşembe günü gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Erol Temel ve yeni yönetimi kentte faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensupları ile buluştu.

Gerçekleşen toplantıda Başkan Erol Temel yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra, 2024 – 2025 futbol sezonunda paralanın şampiyonluk olduğunu söyledi.

Başkan Temel konuşmasında, “Resmi olarak dün başladıklarını ifade eden Erol Temel,  “15 gün önce göreve gelmiştik. Resmi olarak da dün itibariyle başlamış olduk ve yeni yönetimimizi kurduk. Her ne kadar istifa sürecimiz olsa da hiçbir zaman Vanspor’dan kopmadık. Bizler Vanspor’a gönül vermiş insanlarız. Yeni yönetimimizle beraber Vanspor’a heyecan katıp hak ettiği yere getireceğiz. Hepimiz biriz, hep birlikte Van Spor olalım. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir. Bizler bu eksiklikleri giderebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” İfadelerini kullandı.

 

“TAKIM BOLU’DA KAMPA GİRECEK”

Vanspor için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Temel, “Yönetime geldiğimizde iç transferler Vanspor’dan kopmuştu. Sportif direktörümüzle beraber yaklaşık 9 futbolcumuzu geri getirdik. Teknik direktörümüz Tahsin Tam ile anlaşma sağladık. 4 dış transfer ile sözleşme imzaladık. Kamp yerimizi ayarladık. Teknik ekibimiz Pazartesi günü Van’da bir araya gelecek ve ardından Bolu Gerede’de kamp yapacaklar.” Diye konuştu.

 

“İÇ TRANSFERDE ANLAŞMAYA VARILAN İSİMLER”

Vanspor’da geçen sezon forma giyen 9 futbolcuyla yeniden anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. O isimler şöyle: Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Alpay Koçaklı, Muhammed Ali Doğan, Kerem Çağatay, Ahmet Eren, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Cantuğ Temel. Ayrıca forvet, sol stoper sol bek, orta saha, 8 numara ve bir tane kanat oyuncusu olmak üzere 8 transfer daha yapılması planlanıyor.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler - Vanspor