Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı İstanbul'da...

 

Haber : Ercan Ulutaş


 Birlik ve beraberliğimizin sürdürülebilmesi için gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle ailelerimizi bir araya getirip, arada ki kaynaşmayı sağlıyoruz.
İsmini vermek istemeyen bir gazimiz ise programın kendisi için bir terapi olduğunu, programda çok güzel vakitler geçirdiklerini, daha önce tanımadığım ve bir araya gelmediğimiz şehit ve gazi ailelerimiz ile aile ortamında geçen programdan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.

 


Programda emeği geçen Sn.Dr.Ozan BALCI Valimize, Vali Yardımcısı Sn. Murat YAYABAŞI’ ya, İpekyolu Kaymakamı Sn.Abdulkadir Umut KASMAN’ a, Tuşba Kaymakamı Sn. Musa GÖKTAŞ’ a, Edremit Kaymakamı Sn. Yücel ERDEM’ e, Gürpınar Kaymakamı Sn. Yasin ERDEM’ e, Van İl Jandarma Komutanı Sn.Tuğğeneral Adem ŞEN’ e, İl Emniyet Müdürü Sn. Murat MUTLU’ ya, İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Mehmet Nurettin ARAS’ a, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Yalçın ÖZDEMİR’ e, Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sn.İsmetullah ALTUN’ a, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sn.Ömer TURAN’ a, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Genel Başkanı Sn. Lokman AYLAR’ a, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı İstanbul Şube Başkanı Sn.Ferhat KOÇAK’ a, İş İnsanı Sn. Menduh KAHRAMAN’ a, İş İnsanı Eski Vanspor Başkanı Sn. Mehmet AVCI’ ya, İş İnsanı Sn. Ahmet FİDAN’ a çok teşekkür ederim., ifadelerini kullandı.