Van’da Kadınlara Özel Cafe Açıldı

Van’ın en işlek ve elit caddelerinden biri olan İki Nisan Caddesi’nde kadınların rahatlıkla tercih edebileceği ve otantik mimarisiyle Keyfi Kafi hizmete açıldı.

İş İnsanı Nurullah Aslan’ın yenilikçi projelerinden biri olan aynı zamanda kentte bir ilk olan Keyfi Kafi Cafe’nin açılışına AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanı Emre Güray, Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, Kosgeb İl Müdürü Bilal Emre Yörük, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, çok sayıda eş, dost, akraba ve sevenleri katıldı.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun açılış Kurdelasını keserek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“ İlimizin en önemli caddelerinden biri olan İki Caddesinde sadece kadınların girebileceği, otantik mimarisiyle bugün hizmete açıldı. Hem ekonomiye hem de istihdama katkı sunan Nurul Aslan kardeşimi kutluyor, hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

VAN’DA BİR İLK”

Keyfi Kafi İşletme Sahibi İş İnsanu Nurullah Aslan, “Büyük bir titizlikle uzun zamandır kadınlara özel kafemizi bugün Allah’ın izniyle hizmete açtık. Bu anlamda şehrimizde emsali olmayan işletmenin bizler tarafından hizmete açılması son derece gurur vericidir. Kafemiz tüm bütçeye hitap etmekle beraber, hijyenik ortamda kaliteli unlu mamullerimiz ve birçok hizmetlerimizi hanımlara özel üretiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler