Anadolu Yayıncılar Konfederasyonu’ndan Alev Alatlı’ya Taziye Mesajı

Gündem 02.02.2024 - 21:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 21:44
 

Anadolu Yayıncılar Konfederasyonu’ndan Alev Alatlı’ya Taziye Mesajı

79 yaşındaki Alev Alatlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan taziye mesajında, "Çok değerli bir insanı kaybettik. Anadolu Medyasında yeri bir başkaydı. Üzüntümüz derin açıklamasında bulundu. “Alev Alatlı, fikir ve sanat hayatımızın büyük isimlerindendi. 2014 yılında edebiyat dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü başta olmak üzere, pek çok ödülle onurlandırılmıştı. Allah Rahmet eylesin" Burhan, "Yazar Alev Alatlı’nın vefatı bizleri derinden üzmüştür. " Yazar ve eğitimci Alev Alatlı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vefatı bizleri derinden üzmüştür. 4. Anadolu Medya Ödüllerinde Sosyoloji, Psikoloji ve Kültür alanında yapmış olduğu değerli çalışmalarından dolayı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından ödüle layık görülmüştü. Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet sevenlerine baş sağlığı dileriz. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
79 yaşındaki Alev Alatlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan taziye mesajında, "Çok değerli bir insanı kaybettik. Anadolu Medyasında yeri bir başkaydı. Üzüntümüz derin açıklamasında bulundu.

“Alev Alatlı, fikir ve sanat hayatımızın büyük isimlerindendi. 2014 yılında edebiyat dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü başta olmak üzere, pek çok ödülle onurlandırılmıştı. Allah Rahmet eylesin"

Burhan, "Yazar Alev Alatlı’nın vefatı bizleri derinden üzmüştür. "

Yazar ve eğitimci Alev Alatlı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vefatı bizleri derinden üzmüştür. 4. Anadolu Medya Ödüllerinde Sosyoloji, Psikoloji ve Kültür alanında yapmış olduğu değerli çalışmalarından dolayı Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından ödüle layık görülmüştü. Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber