Başkan Bayer'den Dezenformasyon Habere Sert Tepki: Çirkin Algıya İzin Vermeyeceğiz
Başkan Bayer'den Dezenformasyon Habere Sert Tepki: Çirkin Algıya İzin Vermeyeceğiz
AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer, muhalif basının teşkilatları hakkındaki yalan habere tepki gösterdi.
AK Parti Başkale İlçe Başkanı Sercan Bayer, muhalif basının teşkilatları hakkındaki yalan habere tepki gösterdi.
Baskan Bayer yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
"YALAN HABER ÜZERİNDE AK PARTİ HEDEF ALINMIŞTIR"
7 Mart 2025 tarihinde Serhat News adlı haber sitesi tarafından şahsımızı hedef alan tamamen asılsız, iftiradan öteye geçmeyen ve karalama amacı taşıyan bir haber servis edildiğini söyleyen Başkan Bayer, "Ilgili haberde, baştan sona ve tamamen yalan iddialarla şahsımız ve partimiz hedef alınmış nihayet çirkin bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.
"HALKIMIZLA İÇ İÇE OLMAYI HAZMEDEMEDİLER"
Bilindiği üzere partimizin mübarek Ramazan ayı münasebetiyle halkımızla iç içe olmaya, onların sorunlarını dinlemeye, dertlerine çözüm üretmeye sofralarına ve gönüllerine girmeye yönelik ülkemiz genelinde başlatmış olduğu Gönül Sofrası projesi ile 81 ilde topyekun bir adım atılmıştır. Bu kapsamda 81 ilimizdeki tüm il ve ilçe teşkilatlarımız gonulleri birleştirmek için canla başla çalışmaktadır. Bizler de bu proje kapsamında bütün İlçe teşkilatımız ile sayısız Hane ziyareti gerçekleştirmiş durumdayız. Bu ziyaretlerimizi yaparken hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan oldukça hassas bir şekilde ilerlemekteyiz.
"TEK AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEKTİR"
Bu bağlamda tek amacımız ilçemizin sorunlarına çözüm üretmek halkımızı dinlemek ve onların dertleri ile dertlenmektir. Bu ziyaretler yapılır iken Allah rızası için hareket etmekteyiz. Ramazan ayinda bugüne kadar Yapılan ziyaretlerimiz 100'ü aşkın hanede gerçekleşmiştir.
"KAZANIMLARIMIZI HEBA ETMEYECEĞİZ"
Şüphesiz ki hane ziyaretlerimiz, halkımızla birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, gönüllerimizi birleştiren önemli bir çalışmadır. Vatandaşlarımızın mutluluğu, misafirperverliği ve bizlere duyduğu güven, bu ziyaretlerin en büyük kazanımıdır.
Ancak bu iyi niyetli çalışmalarımızı hedef alarak, menfi algı yaratmaya çalışan ve bu yürüyüşümüzü engellemek için her türlü yalanı söylemeyi mubah gören bir anlayışın devreye sokulduğunu da üzülerek görüyoruz.
Bu tarz kasıtlı ve kötü niyetli haberler ramazan ayındaki birlik ve beraberlik ruhumuzu gölgelemeye yönelik açık bir karalama kampanyasıdır.
"HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK"
Konu hakkında hukuki süreci başlattığımızı bütün kamuoyuna saygılarımızla duyurmaktayız.
Bu bağlamda, Serhat News isimli haber kanalının ilgilileri hakkında yasal işlemleri başlatarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.
Bilinmelidir ki İftiralarımızla bizleri yolumuzdan döndüremeyeceksiniz! Siz iftira attıkça biz daha çok çalışacağız. Halkımızla aramıza nifak sokamayacak, gönül bağımızı asla zedeleyemeyeceksiniz. Sizin bu yöndeki emellerinize biz, halkımızdan kopmayıp daha fazla halkımıza bağlanarak cevap vereceğiz.
"HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA YER ALACAĞIZ"
Nihayet bizler, her zaman halkımızın yanında olmaya, onların sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz!
Vanhaberleri - Van haber - yerel haberler - yerel haberler
Van HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.