Başkan Burhan'dan Yeni Şafak Gazetesi'ne Tebrik Mesajı

Gündem 24.01.2024 - 19:30, Güncelleme: 24.01.2024 - 19:30
 

Başkan Burhan'dan Yeni Şafak Gazetesi'ne Tebrik Mesajı

Anadolu Yayıncılar Konfederasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, yerli ve milli duruşuyla topluma katkı sunan Yeni Şafak Gazetesi’nin 30. Yıldönünde bir tebrik mesajı yayınladı.

AYK Genel Başkanı Burhan Mesajında: “Albayrak Medya Gurubu bünyesinde yer alan Yeni Şafak Gazetesi demokrasimiz ve insan hakları alanlarında anlamlı yayınlar yapmıştır. Basın camiamızda ilk basıldığı günden bu yana çok önemli bir yeri olan gazete toplumumuz tarafından yakından takip edilen yazarları ve yayınları ile büyük başarılara imza atmıştır.                  Yayın hayatına başladığı günden buyana, izlediği yayın politikası ile doğruları, gerçekleri yazmaktan asla geri durmayan, yerli ve milli duruşundan taviz vermeden tüm dünyada haklının yanında, haksızın karşısında durarak okurlarının beğenisini kazanmıştır. Entelektüel çizgisi ile 30 yıldır basın sektöründe adından söz ettiren Yeni Şafak Gazetesini, çalışanlarını ve yöneticilerini tebrik ediyor. Yayıncılık hayatında nice başarılı yıllar diliyoruz” dedi. Van Hbaer - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Anadolu Yayıncılar Konfederasyonu Genel Başkanı Sinan Burhan, yerli ve milli duruşuyla topluma katkı sunan Yeni Şafak Gazetesi’nin 30. Yıldönünde bir tebrik mesajı yayınladı.

AYK Genel Başkanı Burhan Mesajında: “Albayrak Medya Gurubu bünyesinde yer alan Yeni Şafak Gazetesi demokrasimiz ve insan hakları alanlarında anlamlı yayınlar yapmıştır. Basın camiamızda ilk basıldığı günden bu yana çok önemli bir yeri olan gazete toplumumuz tarafından yakından takip edilen yazarları ve yayınları ile büyük başarılara imza atmıştır. 

                Yayın hayatına başladığı günden buyana, izlediği yayın politikası ile doğruları, gerçekleri yazmaktan asla geri durmayan, yerli ve milli duruşundan taviz vermeden tüm dünyada haklının yanında, haksızın karşısında durarak okurlarının beğenisini kazanmıştır. Entelektüel çizgisi ile 30 yıldır basın sektöründe adından söz ettiren Yeni Şafak Gazetesini, çalışanlarını ve yöneticilerini tebrik ediyor. Yayıncılık hayatında nice başarılı yıllar diliyoruz” dedi.

Van Hbaer - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber