Başkan Güray: Türkiye'de İlk 9'dayız

Siyaset 14.08.2024 - 21:09, Güncelleme: 14.08.2024 - 21:09
 

Başkan Güray: Türkiye'de İlk 9'dayız

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından partinin 23'üncü kuruluş yıl dönümüne özel program düzenlendi.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ın başkanlık yaptığı toplantıya AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Muhammed Çalağan, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. 'Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti' sloganı ile 23'üncü kuruluş yıl dönümü kutlanan partinin Van İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Emre Güray, “AK Partimizin kurulduğundan bugüne çeşitli serüvenler yaşadığı 23 yılı tekrardan yad ediyoruz, kutluyoruz.”  dedi.   81 İl Arasında Van 9. Sırada    AK Parti’nin kurulduğu 2002 tarihinden 2024 yılına kadar 81 il içinde en fazla kamu yatırımının yapıldığı 9’uncu kentin Van olduğunu belirten İl Başkanı Emre Güray, “Son seçimlerde Van'da istemediğimiz bir sonuç almış olsak da aynı hassasiyetle görevimize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilimize birçok konuda destekler sağlandı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu destekler kalkınma, huzur, güvenli bir şekilde devam edecek.” ifadelerini kullandı.   " Başkan Güray İlimizde Yükselen Turizm Trendi Var"   Turizm alanında kenti kalkındırmaya yönelik hedeflere değinen Güray, “Malumunuz AK Parti ile birlikte ilimizin son yıllarda yükselen bir turizm trendi var inşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı hızla devam edeceğiz İranlı olan ilişkilerimizi turizm açısından geliştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. Parti teşkilatına genç, dinamik ve vizyoner yeni isimlerin de dahil edileceğini aktaran Van AK Parti İl Başkanı, “Biz çok büyük bir partiyiz, bundan sonraki süreçte de teşkilatımıza vizyoner yeni isimler katacağız.   Hedefimiz uzun vadeli planlar yapmak, Van'ımızda da çalışmaya devam edeceğiz. Biz güçlenerek yolumuza devam etmek istiyoruz, kırgınlıkları da bir tarafa bırakarak teşkilatımıza seslenmek istiyorum; Partimizin herhangi bir mensubuna kırgınlığı olup da Cumhurbaşkanımıza olan sevdası devam eden herkesi bize destek olmaya davet ediyorum, dava arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var.” şeklinde açıklamalarda bulundu.  Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından partinin 23'üncü kuruluş yıl dönümüne özel program düzenlendi.
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ın başkanlık yaptığı toplantıya AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Muhammed Çalağan, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
'Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti' sloganı ile 23'üncü kuruluş yıl dönümü kutlanan partinin Van İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Emre Güray, “AK Partimizin kurulduğundan bugüne çeşitli serüvenler yaşadığı 23 yılı tekrardan yad ediyoruz, kutluyoruz.”  dedi.
 
81 İl Arasında Van 9. Sırada 
 
AK Parti’nin kurulduğu 2002 tarihinden 2024 yılına kadar 81 il içinde en fazla kamu yatırımının yapıldığı 9’uncu kentin Van olduğunu belirten İl Başkanı Emre Güray, “Son seçimlerde Van'da istemediğimiz bir sonuç almış olsak da aynı hassasiyetle görevimize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilimize birçok konuda destekler sağlandı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu destekler kalkınma, huzur, güvenli bir şekilde devam edecek.” ifadelerini kullandı.
 
" Başkan Güray İlimizde Yükselen Turizm Trendi Var"
 
Turizm alanında kenti kalkındırmaya yönelik hedeflere değinen Güray, “Malumunuz AK Parti ile birlikte ilimizin son yıllarda yükselen bir turizm trendi var inşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı hızla devam edeceğiz İranlı olan ilişkilerimizi turizm açısından geliştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Parti teşkilatına genç, dinamik ve vizyoner yeni isimlerin de dahil edileceğini aktaran Van AK Parti İl Başkanı, “Biz çok büyük bir partiyiz, bundan sonraki süreçte de teşkilatımıza vizyoner yeni isimler katacağız.
 
Hedefimiz uzun vadeli planlar yapmak, Van'ımızda da çalışmaya devam edeceğiz. Biz güçlenerek yolumuza devam etmek istiyoruz, kırgınlıkları da bir tarafa bırakarak teşkilatımıza seslenmek istiyorum; Partimizin herhangi bir mensubuna kırgınlığı olup da Cumhurbaşkanımıza olan sevdası devam eden herkesi bize destek olmaya davet ediyorum, dava arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var.” şeklinde açıklamalarda bulundu. 
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber