Başkan Güray’dan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 16.06.2024 - 15:09, Güncelleme: 16.06.2024 - 15:09
 

Başkan Güray’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Kurban Bayramı, paylaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bereketli bir zamandır” diyen AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “ Bu Kurban Bayramı’nın da milli birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine, kardeşlik duygularımızı daha da arttıracağına yürekten inanıyorum.  Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, başta Filistin olmak üzere mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının durmasına, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler – Emre Güray
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Kurban Bayramı, paylaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı bereketli bir zamandır” diyen AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “ Bu Kurban Bayramı’nın da milli birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğine, kardeşlik duygularımızı daha da arttıracağına yürekten inanıyorum.

 Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, başta Filistin olmak üzere mazlum coğrafyalarda akan kan ve gözyaşının durmasına, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Yerel Haberler – Emre Güray

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber