Başkan Şabu'dan Regaip Kandili mesajı

Gündem 11.01.2024 - 23:03, Güncelleme: 11.01.2024 - 23:03
 

Başkan Şabu'dan Regaip Kandili mesajı

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı NAYİF Şabu mübarek Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şabu mesajında şu ifadelere yer verdi; "İslam aleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerin ilkini Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan geceyi Regaip Kandili olarak idrak edeceğiz. Regaip kelime manası itibariyle isteme arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip kandili'nde de anlamına uygun olarak ihsanını diliyorum. Bugün dünyanın çeşitli yerlerinde akan kanın, çekilen acıların bir an evvel durmasını, dünyada ve ülkemizde yaşanan terör olaylarını, çocuk ölümlerinin ve kadına karşı şiddetin son bulmasını Müslümanların yüce Allah'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede milletimiz için muhabbetin, sohbetin samimiyetin kaynaşmasını artmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin  Regaip kandilini ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, uzun bir süredir Filistin ve Gazze'de yaşanan  katliamların bir an önce durmasını, mazlum  kardeşlerimizin bu musibetten zaferle çıkmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı bütün İslam aleminin ve insanlığın Barış huzur içinde olmasın cenabı Allah'tan diliyorum" dedi. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı NAYİF Şabu mübarek Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Şabu mesajında şu ifadelere yer verdi;
"İslam aleminde son derece önemli yere sahip olan kandil gecelerin ilkini Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan geceyi Regaip Kandili olarak idrak edeceğiz. Regaip kelime manası itibariyle isteme arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip kandili'nde de anlamına uygun olarak ihsanını diliyorum. Bugün dünyanın çeşitli yerlerinde akan kanın, çekilen acıların bir an evvel durmasını, dünyada ve ülkemizde yaşanan terör olaylarını, çocuk ölümlerinin ve kadına karşı şiddetin son bulmasını Müslümanların yüce Allah'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede milletimiz için muhabbetin, sohbetin samimiyetin kaynaşmasını artmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin  Regaip kandilini ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, uzun bir süredir Filistin ve Gazze'de yaşanan  katliamların bir an önce durmasını, mazlum  kardeşlerimizin bu musibetten zaferle çıkmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.
Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı bütün İslam aleminin ve insanlığın Barış huzur içinde olmasın cenabı Allah'tan diliyorum" dedi.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber