Başkan Temel'den Elazığ Spor Maçı Sonrası Önemli Açıklama Geldi

Van Haber 23.09.2024 - 22:22, Güncelleme: 23.09.2024 - 22:22
 

Başkan Temel'den Elazığ Spor Maçı Sonrası Önemli Açıklama Geldi

Van Spor FK Başkanı Erol Temel, Elazığ Spor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi evinde aldığı Elazığ Spor 0-2 maçı sonrası yoğun hareketlilik başladı. İki haftada aldığı 5 puan kaybı sonrası takımda olduğu gibi yönetimde hareketlilik sürüyor. Elazığ yenilgisinin ardından Sportif Direktör Ahmet Bilici istifa etti.  Yaptığı basın duyurusunda "Ailem" diye başladığı açıklamasında önemli konulara değinen Van Spor FK Başkanı Erol Temel, şu ifadelere yer verdi. "“Değerli Van Spor Ailem, Dün istediğimiz sonucu elde edemedik, ama unutmayalım ki her zorluk, bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Bu takım sadece sahadaki oyuncularla değil, arkasındaki büyük emekle, azimle ve inançla yoluna devam ediyor. Taraftarımızın desteği, yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları ve sahadaki mücadelenin birleşimiyle, şampiyonluk yolunda dimdik ayaktayız! Bu takım sadece sahada değil, kulüp içinde de büyük bir özveri ve dayanışmayla ilerliyor. Bu yenilgi, yolculuğumuzda sadece küçük bir engel. İnancımız tam, enerjimiz yüksek. Taraftarımızın desteği ve yönetimimizin özverisiyle bu yolu birlikte aşacağız. Hep birlikte daha güçlü, daha kararlı bir şekilde başarıya koşuyoruz! Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız!” Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Van Spor FK Başkanı Erol Temel, Elazığ Spor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, kendi evinde aldığı Elazığ Spor 0-2 maçı sonrası yoğun hareketlilik başladı.
İki haftada aldığı 5 puan kaybı sonrası takımda olduğu gibi yönetimde hareketlilik sürüyor. Elazığ yenilgisinin ardından Sportif Direktör Ahmet Bilici istifa etti. 
Yaptığı basın duyurusunda "Ailem" diye başladığı açıklamasında önemli konulara değinen Van Spor FK Başkanı Erol Temel, şu ifadelere yer verdi.
"“Değerli Van Spor Ailem,

Dün istediğimiz sonucu elde edemedik, ama unutmayalım ki her zorluk, bizi hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Bu takım sadece sahadaki oyuncularla değil, arkasındaki büyük emekle, azimle ve inançla yoluna devam ediyor. Taraftarımızın desteği, yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları ve sahadaki mücadelenin birleşimiyle, şampiyonluk yolunda dimdik ayaktayız! Bu takım sadece sahada değil, kulüp içinde de büyük bir özveri ve dayanışmayla ilerliyor.

Bu yenilgi, yolculuğumuzda sadece küçük bir engel. İnancımız tam, enerjimiz yüksek. Taraftarımızın desteği ve yönetimimizin özverisiyle bu yolu birlikte aşacağız. Hep birlikte daha güçlü, daha kararlı bir şekilde başarıya koşuyoruz!

Birlikte güçlüyüz, birlikte kazanacağız!”
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber