Elit Pasta ve Cafe Salonu 3. Şubesi Hizmete Açıldı

Van Haber 10.08.2024 - 20:05, Güncelleme: 10.08.2024 - 20:05
 

Elit Pasta ve Cafe Salonu 3. Şubesi Hizmete Açıldı

Geniş ürün yelpazesiyle Elit Pasta ve Cafe Salonu yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.

İskele Caddesi, İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binası yanında Elit Pasta ve Cafe Salonu 3. Şubesi, alanında kaliteli ve damak zevkine uygun unlu mamülleri ile hizmete açıldı .    Zengin ürün çeşidi ve modern dizaynı ile göz dolduran İşletme Salonunun  açılışına eş, dost, akraba ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.    Açılış kurdelesini Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, kesti. Başkan Uğurlu burada yaptığı konuşmasında, Van'ın önemli girişimci insanları arasında yer alan Ömer Ersöz ve Deniz Çetiz kardeşimizin açtığı Elit Pasta ve Cafe Salonu kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bugün açılış kurdelesını kestigimiz bu güzel işletme kentimizin üç önemli noktasında hizmet etmektedir. Bu anlamda hem istihdama hem de ilin ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Girişimci kardeşlerimizi tebrik ediyor, şehrimize hayırlı olsun " dedi.     Daha konuşma yapan işletme sahipleri Ömer Ersöz ve Deniz Çetiz, "  Açılışımızda değerli dostlarımızın yanımızda olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Ustalarımızın hünerli ellerini, güzel dekoruyla açtığımız iş yerimizle birleştirip, vatandaşa güzel hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Burada oluşturduğumuz ferah ve hijyenik ortamda, müşteriler dilediği hizmete kolaylıkla ulaşabilecekler. Vatandaşlarımıza en tatlı hizmeti vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber- yerel haberler 
Geniş ürün yelpazesiyle Elit Pasta ve Cafe Salonu yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.
İskele Caddesi, İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binası yanında Elit Pasta ve Cafe Salonu 3. Şubesi,
alanında kaliteli ve damak zevkine uygun unlu mamülleri ile hizmete açıldı .
 
 Zengin ürün çeşidi ve modern dizaynı ile göz dolduran İşletme Salonunun  açılışına eş, dost, akraba ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.
 
 Açılış kurdelesini Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, kesti.
Başkan Uğurlu burada yaptığı konuşmasında, Van'ın önemli girişimci insanları arasında yer alan Ömer Ersöz ve Deniz Çetiz kardeşimizin açtığı Elit Pasta ve Cafe Salonu kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bugün açılış kurdelesını kestigimiz bu güzel işletme kentimizin üç önemli noktasında hizmet etmektedir. Bu anlamda hem istihdama hem de ilin ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Girişimci kardeşlerimizi tebrik ediyor, şehrimize hayırlı olsun " dedi.
 
 
Daha konuşma yapan işletme sahipleri Ömer Ersöz ve Deniz Çetiz, "  Açılışımızda değerli dostlarımızın yanımızda olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti.  Ustalarımızın hünerli ellerini, güzel dekoruyla açtığımız iş yerimizle birleştirip, vatandaşa güzel hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Burada oluşturduğumuz ferah ve hijyenik ortamda, müşteriler dilediği hizmete kolaylıkla ulaşabilecekler. Vatandaşlarımıza en tatlı hizmeti vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber- yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber