Gazeteci Kurt’tan Tebrik Ziyareti

Van Haber 29.06.2024 - 16:26, Güncelleme: 29.06.2024 - 18:44
 

Gazeteci Kurt’tan Tebrik Ziyareti

Vanlı Gazeteci Selim Kurt, ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Van’da uzun yıllar aktif gazetecilik yapan Mehmet  Selim Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu’yu ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette konuşan Gazeteci Kurt, “Yılın İnternet Medyası kategorisinde www.Yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni kıymetli dostum Erhan Uğurlu, Cumhurbaşkanı tarafından ödül alarak bizleri gururlandırdı. Memleketimize böylesi güzel ödülün gelmesi Van için bir değerdir. Bu anlamda bölgemizde başarısıyla bir ilke imza atan meslektaşımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurlu, “ Öncelikle kendi meslektaşlarım tarafından ziyaret edilmem beni daha çok mutlu ediyor. Uzun yıllar sahada haber mücadelesi verdiğim, değerli üstadım Selim Kurt’a çok ediyorum. Yüreğine sağlık olsun” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Vanlı Gazeteci Selim Kurt, ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Van’da uzun yıllar aktif gazetecilik yapan Mehmet  Selim Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alan Gazeteci Erhan Uğurlu’yu ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette konuşan Gazeteci Kurt, “Yılın İnternet Medyası kategorisinde www.Yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni kıymetli dostum Erhan Uğurlu, Cumhurbaşkanı tarafından ödül alarak bizleri gururlandırdı. Memleketimize böylesi güzel ödülün gelmesi Van için bir değerdir. Bu anlamda bölgemizde başarısıyla bir ilke imza atan meslektaşımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurlu, “ Öncelikle kendi meslektaşlarım tarafından ziyaret edilmem beni daha çok mutlu ediyor. Uzun yıllar sahada haber mücadelesi verdiğim, değerli üstadım Selim Kurt’a çok ediyorum. Yüreğine sağlık olsun” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber