Gönül Nağmesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Taktim Edildi

Kültür-Sanat 14.10.2023 - 17:51, Güncelleme: 14.10.2023 - 17:51
 

Gönül Nağmesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Taktim Edildi

Gönül Nağmesi şiir kitabı her geçen gün hem okuyucu sayısını hemde devlet ekranları ile buluşmaya devam ediyor.

    Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş'ın özenle kaleme aldığı "Gönül Nağmesi" adlı şiir ve deneme kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a taktim etti.   Bir dizi ziyaret ve açılışlar yapmak için Van'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, teşkilat buluşması kapsamında AK Parti Van İl Başkanlığı 'na geçiş yaptı.   Buradaki program bittikten sonra Gönül Nağmesi kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 'a tanıtan Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş, kentin sanatsal etkinlikleri hakkında bilgi verdi.  Daha sonra geleneksel hale gelen kitap takdimini yapan Yazar Ulutaş Gönül Nağmesi'ni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a hediye ederek bir ilke daha imza attı.   Bu anlamı hediye için Ulutaş'a teşekkür eden Yılmaz " Gönül Nağmesi'ni severek okuyacam dedi.
Gönül Nağmesi şiir kitabı her geçen gün hem okuyucu sayısını hemde devlet ekranları ile buluşmaya devam ediyor.
 
 
Gazeteci Yazar Şair Ercan Ulutaş'ın özenle kaleme aldığı "Gönül Nağmesi" adlı şiir ve deneme kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a taktim etti.
 
Bir dizi ziyaret ve açılışlar yapmak için Van'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, teşkilat buluşması kapsamında AK Parti Van İl Başkanlığı 'na geçiş yaptı.
 
Buradaki program bittikten sonra Gönül Nağmesi kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 'a tanıtan Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş, kentin sanatsal etkinlikleri hakkında bilgi verdi. 
Daha sonra geleneksel hale gelen kitap takdimini yapan Yazar Ulutaş Gönül Nağmesi'ni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a hediye ederek bir ilke daha imza attı.
 
Bu anlamı hediye için Ulutaş'a teşekkür eden Yılmaz " Gönül Nağmesi'ni severek okuyacam dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber