Gönül Nağmesi'nin Şanslı Okuyucusu Bakan Göktaş Oldu

Kültür-Sanat 13.09.2023 - 20:05, Güncelleme: 13.09.2023 - 20:05
 

Gönül Nağmesi'nin Şanslı Okuyucusu Bakan Göktaş Oldu

"Gönül Nağmesi" adlı şiir kitabı birbirinden özel okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş'ın yakın tarihte aldığı "Gönül Nağmesi" adlı şiir ve deneme kitabı bir ilke imza atıyor. Van'a gelen tüm bakan ve bürokrasilere hediye edilen "Gönül Nağmesi" artık marka oluyor. Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere kentte gelen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, proğram sonrası usta gazeteci Ercan Ulutaş'ın kaleme aldığı kitabı sordu. Ardından Yazar Ulutaş, şiir ve deneme kitabını Bakan Göktaş'a takdim etti. Bu sırada oldukça hoş ve keyifli anlar yaşandı. Fotoğraf karesinde özellikle yer almak isteyen  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'da ayrı bir renk kattı. "Gönül Nağmesi" şiir kitabının bakanlara takdim edilmesi artık geleneksel hale dönüştü. Başkent Ankara'da bile namını duyurarak, herkesin okumak istediği bir kitap haline geldi. Haber: M. Emir Uğurlu  
"Gönül Nağmesi" adlı şiir kitabı birbirinden özel okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş'ın yakın tarihte aldığı "Gönül Nağmesi" adlı şiir ve deneme kitabı bir ilke imza atıyor. Van'a gelen tüm bakan ve bürokrasilere hediye edilen "Gönül Nağmesi" artık marka oluyor.


Bir dizi açılışlarda bulunmak üzere kentte gelen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, proğram sonrası usta gazeteci Ercan Ulutaş'ın kaleme aldığı kitabı sordu. Ardından Yazar Ulutaş, şiir ve deneme kitabını Bakan Göktaş'a takdim etti. Bu sırada oldukça hoş ve keyifli anlar yaşandı.
Fotoğraf karesinde özellikle yer almak isteyen  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan'da ayrı bir renk kattı.


"Gönül Nağmesi" şiir kitabının bakanlara takdim edilmesi artık geleneksel hale dönüştü. Başkent Ankara'da bile namını duyurarak, herkesin okumak istediği bir kitap haline geldi.
Haber: M. Emir Uğurlu

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber