Güngöralp:Özgür Basın, Toplumsal Düzenin En Büyük Güvencesidir

Siyaset 24.07.2024 - 13:26, Güncelleme: 24.07.2024 - 13:26
 

Güngöralp:Özgür Basın, Toplumsal Düzenin En Büyük Güvencesidir

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutlayan MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp, Basın özgürlüğünün sadece basın mensuplarına verilen bir hak değil millet adına büyük bir kazanım olduğunu belirterek şunları söyledi:

MHP İl Başkanı Güngöralp,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında mesaj yayınlayarak, basın mensuplarının gününü kutladı. “Halkımız, Basın yoluyla sıkıntılarını ifade etme imkanı bulur” "Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, temel hak ve özgürlüklerin korunması, kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir” diyen Güngöralp, “Halkımızın düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir.  Halkımız, basın yoluyla sıkıntılarını, taleplerini, toplumsal olaylara tepkilerini ifade etme imkanı bulur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi ‘Basın, Milletin müşterek sesidir.’ Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı; toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçecektir” dedi.“ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutlayan MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp, Basın özgürlüğünün sadece basın mensuplarına verilen bir hak değil millet adına büyük bir kazanım olduğunu belirterek şunları söyledi:
MHP İl Başkanı Güngöralp,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında mesaj yayınlayarak, basın mensuplarının gününü kutladı. “Halkımız, Basın yoluyla sıkıntılarını ifade etme imkanı bulur” "Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, temel hak ve özgürlüklerin korunması, kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir” diyen Güngöralp, “Halkımızın düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir.  Halkımız, basın yoluyla sıkıntılarını, taleplerini, toplumsal olaylara tepkilerini ifade etme imkanı bulur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dediği gibi ‘Basın, Milletin müşterek sesidir.’ Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı; toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin  önüne geçecektir” dedi.“ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber