Eğitimci muhtar köyündeki çocuklara okuma kitabi dağıttı.

Siyaset 12.06.2024 - 22:28, Güncelleme: 12.06.2024 - 22:28
 

Eğitimci muhtar köyündeki çocuklara okuma kitabi dağıttı.

Bitlisin Adilcevaz ilçesine bağlı Örentaş köyü muhtarı Abdülkadir Gönüldaş, köyünde eğitim gören çocuklara yaz tatilinde okumaları için kitap dağıttı.

Muhtar Abdülkadir Gönüldaş aynı zamanda tarih öğretmeni eğitim ve öğretime önem veren bir muhtar.   Gönüldaş yaptığı açıklamada; bende tarih öğretmenliğini bitirdim köy çocuklarının okuması ve kendilerini geliştirmeleri ve yaz tatilinde boş zamanlarında kitap okumaları için köyümde eğitim gören çocuklara kitap dağıttım eğitim ve öğretime faydalı olmuşsam ne mutlu bana.   Gönüldaş; “ayrıca bu zorlu köy şartlarında eğitime büyük önem veren ve katkı sunan köy öğretmelerime de ayrıca teşekkür ederim dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Bitlisin Adilcevaz ilçesine bağlı Örentaş köyü muhtarı Abdülkadir Gönüldaş, köyünde eğitim gören çocuklara yaz tatilinde okumaları için kitap dağıttı.
Muhtar Abdülkadir Gönüldaş aynı zamanda tarih öğretmeni eğitim ve öğretime önem veren bir muhtar.
 
Gönüldaş yaptığı açıklamada; bende tarih öğretmenliğini bitirdim köy çocuklarının okuması ve kendilerini geliştirmeleri ve yaz tatilinde boş zamanlarında kitap okumaları için köyümde eğitim gören çocuklara kitap dağıttım eğitim ve öğretime faydalı olmuşsam ne mutlu bana.
 
Gönüldaş; “ayrıca bu zorlu köy şartlarında eğitime büyük önem veren ve katkı sunan köy öğretmelerime de ayrıca teşekkür ederim dedi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber