Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 16.06.2024 - 01:19, Güncelleme: 16.06.2024 - 01:19
 

Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Türkmenoğlu, mesajında mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzurunu, sevincini, heyecanını ve bereketini yaşadıklarını belirtti. 'Komşusu tokken aç yatan bizden değildir.' öğüdüyle ümmetine adeta vicdani bir istikamet çizen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAS)’in yolundan ilerlemeliyiz. Filistin’in acısını yüreğimizde hissetmeli ve dualarımızdan kardeşlerimizi eksik etmemeliyiz." ifadelerine yer verdi. Türkmenoğlu mesajının devamında: “ Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinin, birbirimizi hatırlamaya, kardeşlik ahdini yenilemeye, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olmasını temenni ediyoruz. Aziz milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bütün dünyaya hâkim olmasını diliyorum." dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler – Kayhan Türkmenoğlu – Kurban Bayramı Mesajı
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Türkmenoğlu, mesajında mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzurunu, sevincini, heyecanını ve bereketini yaşadıklarını belirtti.

'Komşusu tokken aç yatan bizden değildir.' öğüdüyle ümmetine adeta vicdani bir istikamet çizen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAS)’in yolundan ilerlemeliyiz. Filistin’in acısını yüreğimizde hissetmeli ve dualarımızdan kardeşlerimizi eksik etmemeliyiz." ifadelerine yer verdi.

Türkmenoğlu mesajının devamında: “ Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinin, birbirimizi hatırlamaya, kardeşlik ahdini yenilemeye, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olmasını temenni ediyoruz.

Aziz milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bütün dünyaya hâkim olmasını diliyorum." dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Yerel Haberler Kayhan Türkmenoğlu – Kurban Bayramı Mesajı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber