Emniyetin Minik Şekeri Hatice Kübra Polis Amcalarını Unutmadı

Van Haber 18.06.2024 - 22:28, Güncelleme: 18.06.2024 - 22:28
 

Emniyetin Minik Şekeri Hatice Kübra Polis Amcalarını Unutmadı

Emniyetin Bayram Şekeri Hatice Kübra KARATEKİN Polis Amcalarını bu bayramda unutmadı.

Polis ve asker ziyaretleriyle herkesin ilgi odağı haline gelen Hatice Kübra Karatekin (7) Kurban Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Emniyet Müdürlüğü ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük bir özlemle ekiplerin bayramlarını kutlayan Hatice Kübra Karatekin, adeta polis ve askerin vazgeçilmezi haline geldi.   Babası( Bülent Karatekin ) ile birlikte çikolata ve kolonyası ile nizamiye girişleri,  devriye araçları ve nöbet başında bayramı geçiren ekibi ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.  Geleneksel olarak yapılan bu uygulamadan büyük keyif aldığını ve her bayramda bu farkındalığa devam edeceklerini belirti. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Emniyetin Bayram Şekeri Hatice Kübra KARATEKİN Polis Amcalarını bu bayramda unutmadı.

Polis ve asker ziyaretleriyle herkesin ilgi odağı haline gelen Hatice Kübra Karatekin (7) Kurban Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Emniyet Müdürlüğü ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük bir özlemle ekiplerin bayramlarını kutlayan Hatice Kübra Karatekin, adeta polis ve askerin vazgeçilmezi haline geldi.

 

Babası( Bülent Karatekin ) ile birlikte çikolata ve kolonyası ile nizamiye girişleri,  devriye araçları ve nöbet başında bayramı geçiren ekibi ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.  Geleneksel olarak yapılan bu uygulamadan büyük keyif aldığını ve her bayramda bu farkındalığa devam edeceklerini belirti.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber