AK Parti’de Değişim Rüzgarı Start Aldı : 7 İl Başkanı Değişti

Siyaset 25.06.2024 - 16:01, Güncelleme: 25.06.2024 - 16:01
 

AK Parti’de Değişim Rüzgarı Start Aldı : 7 İl Başkanı Değişti

31 Mart yerel seçimlerinden istediği sonucu alamayan AK Parti’de bugün değişim ve dönüşüm rüzgarı başladı.

31 Yerel Yönetim sonuçlarından ikinci parti olarak çıkan AK Parti’de beklenen değişimler bugün başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sandıklardan çıkan sonuç milletimizin bize mesajıdır. Bu mesajın gereği yapılacak” demişti.   AK Parti MYK’sı bugün, “değişim” ana gündemiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında bugün bir kez daha toplandı. Toplantıda 2’si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi konusu masaya yatırıldı. Zirvenin ardından AK Parti’de il başkanları için değişiklik kararı alındı. 7 ilde il başkanları değişti. O iller şu şekilde sıralandı; “Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Erzincan , Afyonkarahisar"   Ak Parti’de Yenilenme Süreci   Ak Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlayan değişim süreci ile birlikte yenilenme adımlarını atmaya devam ediyor. Yeni atanan il başkanları, teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.   Bu değişimlerle birlikte AK Parti, halkın beklentilerine daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor. Başkan Erdoğan’ın liderliğindeki bu yenilenme süreci, partinin gelecekteki stratejilerini de şekillendirecek. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Haberler – Yerel Hbaerler
31 Mart yerel seçimlerinden istediği sonucu alamayan AK Parti’de bugün değişim ve dönüşüm rüzgarı başladı.

31 Yerel Yönetim sonuçlarından ikinci parti olarak çıkan AK Parti’de beklenen değişimler bugün başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sandıklardan çıkan sonuç milletimizin bize mesajıdır. Bu mesajın gereği yapılacak” demişti.

 

AK Parti MYK’sı bugün, “değişim” ana gündemiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında bugün bir kez daha toplandı.

Toplantıda 2’si büyükşehir olmak üzere 5 il başkanının değişmesi konusu masaya yatırıldı.

Zirvenin ardından AK Parti’de il başkanları için değişiklik kararı alındı. 7 ilde il başkanları değişti.

O iller şu şekilde sıralandı;

“Zonguldak, Kastamonu, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Erzincan , Afyonkarahisar"

 

Ak Parti’de Yenilenme Süreci

 

Ak Parti, yerel seçimlerin ardından teşkilatlarda başlayan değişim süreci ile birlikte yenilenme adımlarını atmaya devam ediyor. Yeni atanan il başkanları, teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

 

Bu değişimlerle birlikte AK Parti, halkın beklentilerine daha hızlı ve etkili bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor. Başkan Erdoğan’ın liderliğindeki bu yenilenme süreci, partinin gelecekteki stratejilerini de şekillendirecek.

Vanhaberleri Van Haber Yerel Haberler – Yerel Hbaerler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber