Van’da Güvenlik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Van Haber 29.06.2024 - 22:50, Güncelleme: 29.06.2024 - 22:50
 

Van’da Güvenlik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası nedeni ile Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya’nın katılımıyla coşkuyla kutlandı. Hastanede görev yapan Güvenlik Görevlilerini makamında ağırlayan Başhekim Sarıkaya, yaş pasta keserek, bu özel günlerine ortak olarak, sevinçlerini paylaştı. Burada bir konuşa yapan Sarıkaya, “Büyük zorluklara rağmen hiçbir fekarlıktan kaçınmayarak bizlere emanet eden hastanemizin asayişini, can ve mal güvenliğini koruyan Özel Güvenlik Personellerime teşekkür ediyorum” dedi. 26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası’nda Başhekim Remzi Sarıkaya’ya teşekkür ederek bir konuşma yapan Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile, “ Büyük bir coşku ve sevinçle günümüzü kutluyoruz. Başhekimimiz Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'nın Makamında düzenlenen özel güvenlik günümüz daha da anlamlı hale geldi” dedi. Özel Güvenliğin tarihçesine değinen Güvenlik Amiri Selami Bile, Van ve tüm Türkiye'deki özel güvenlik sayısı ve alanda sağlanan başarılardan söz etti. Bile yaptığı konuşmasını devamında, “Gerek Kamuda, gerekse de özel sektörde artık özel güvenliğin tüm alanlarda aktif olarak görevlerini icra diyorlar. Hastaneler, Okullar, Camiler terminaller Bankalar, hava alanları AVM’ler ve mezarlıklar, başta olmak üzere Türkiye geneli huzuru ve daha güvenli bir hayat sürdürülmesi için her türlü fedakârlığı canla başla yapıyoruz. Sayısal olarak, Polis teşkilatından daha fazladır. Güncel rakamlara göre çalışan özel güvenlik sayımız kamuda çalışan 186.891 özelde görev yapan 184.255 toplamda ise 372 bine yakındır. Bugün itibariyle Van’da görev yapan özel güvenlik sayısının ise 2400’e yakındır. Türkiye geneli özel güvenlik sertifikası almış sayımızın 1 milyon 556 bin 250 kişidir. 5188 Özel Güvenlik Yasası’nın yeniden revize edilmesini yetkilerin yeninden gözden geçirilmesi gerektiğini daha etkin daha güçlü bir şekilde görevimizi icra etmemiz daha kolay olacaktır” ifadelerine yer verdi. Ardından Program düzenlenen slayt gösterisi ile devam ettikten sonra çekilen toplu hatıra fotoğraflarından sonra son buldu. Vanhaberleri – Van Haberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler  
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası nedeni ile Başhekim Doç. Dr. Remzi Sarıkaya’nın katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Hastanede görev yapan Güvenlik Görevlilerini makamında ağırlayan Başhekim Sarıkaya, yaş pasta keserek, bu özel günlerine ortak olarak, sevinçlerini paylaştı.

Burada bir konuşa yapan Sarıkaya, “Büyük zorluklara rağmen hiçbir fekarlıktan kaçınmayarak bizlere emanet eden hastanemizin asayişini, can ve mal güvenliğini koruyan Özel Güvenlik Personellerime teşekkür ediyorum” dedi.

26- 30 Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası’nda Başhekim Remzi Sarıkaya’ya teşekkür ederek bir konuşma yapan Bölge Hastanesi Güvenlik Amiri Selami Bile, “ Büyük bir coşku ve sevinçle günümüzü kutluyoruz. Başhekimimiz Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'nın Makamında düzenlenen özel güvenlik günümüz daha da anlamlı hale geldi” dedi.

Özel Güvenliğin tarihçesine değinen Güvenlik Amiri Selami Bile, Van ve tüm Türkiye'deki özel güvenlik sayısı ve alanda sağlanan başarılardan söz etti.

Bile yaptığı konuşmasını devamında, “Gerek Kamuda, gerekse de özel sektörde artık özel güvenliğin tüm alanlarda aktif olarak görevlerini icra diyorlar. Hastaneler, Okullar, Camiler terminaller Bankalar, hava alanları AVM’ler ve mezarlıklar, başta olmak üzere Türkiye geneli huzuru ve daha güvenli bir hayat sürdürülmesi için her türlü fedakârlığı canla başla yapıyoruz. Sayısal olarak, Polis teşkilatından daha fazladır.

Güncel rakamlara göre çalışan özel güvenlik sayımız kamuda çalışan 186.891 özelde görev yapan 184.255 toplamda ise 372 bine yakındır. Bugün itibariyle Van’da görev yapan özel güvenlik sayısının ise 2400’e yakındır. Türkiye geneli özel güvenlik sertifikası almış sayımızın 1 milyon 556 bin 250 kişidir. 5188 Özel Güvenlik Yasası’nın yeniden revize edilmesini yetkilerin yeninden gözden geçirilmesi gerektiğini daha etkin daha güçlü bir şekilde görevimizi icra etmemiz daha kolay olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Ardından Program düzenlenen slayt gösterisi ile devam ettikten sonra çekilen toplu hatıra fotoğraflarından sonra son buldu.

Vanhaberleri – Van Haberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber