Güngöralp Ailesinin Mutlu Günü

Van Haber 14.07.2024 - 21:43, Güncelleme: 14.07.2024 - 22:16
 

Güngöralp Ailesinin Mutlu Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp'ın Kızı Aslı Güngöralp hayatını Bayram İrez ile birleştirerek dünya evine girdiler.

  Pazar günü gerçekleşen düğüne AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Yöresel şarkılar eşliğinde Düğün Törenine katılan misafirler gönüllerince eğlenerek genç çiftlerin mutluluklarına eşlik ettiler. Düğün Törenlerine katılarak kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür eden Gelinin babası Salih Güngöralp ‘’Aslı Güngöralp’ın düğününe uzaktan ve yakından teşrif ederek bizleri onure eden tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. Gelin ve Damatın nikah şahitliklerini AK Parti Van il Başkanı Emre Güray ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu'nun yaptığı görkemli düğünde Tuşba Halk oyunları ekibi de yöresel oyunlarıyla renk kattılar. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp'ın Kızı Aslı Güngöralp hayatını Bayram İrez ile birleştirerek dünya evine girdiler.

 

Pazar günü gerçekleşen düğüne AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yöresel şarkılar eşliğinde Düğün Törenine katılan misafirler gönüllerince eğlenerek genç çiftlerin mutluluklarına eşlik ettiler.

Düğün Törenlerine katılarak kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür eden Gelinin babası Salih Güngöralp ‘’Aslı Güngöralp’ın düğününe uzaktan ve yakından teşrif ederek bizleri onure eden tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Gelin ve Damatın nikah şahitliklerini AK Parti Van il Başkanı Emre Güray ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu'nun yaptığı görkemli düğünde Tuşba Halk oyunları ekibi de yöresel oyunlarıyla renk kattılar.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber