Genel Başkan Taşdemir'den Dikkat Çeken Ziyaret

Siyaset 17.07.2024 - 22:37, Güncelleme: 17.07.2024 - 23:12
 

Genel Başkan Taşdemir'den Dikkat Çeken Ziyaret

Vatanseverler gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir İstanbul eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nu ziyaret etti.

  Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir beraberindeki heyet ile birlikte 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi.   Ankara'da gerçekleşen bu önemli ziyaret kamuoyunun gündeminde konuşulmaya başlandı. Türkiye siyasetinin ender şahsiyetlerinden biri olan Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, daha önce Millet Haber Ajansı'nda canlı olarak yayınlanan "Anadolu Soruyor" programına konuk olmuştu. Burada önemli açıklamaları arasında Ekim ayı itibari ile yeni bir parti kuracağını deklare ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.   Bugün gerçekleşen ziyarette Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı ve heyetini Ankara'daki ofisinde özel olarak kabul eden Ağıralioğlu, önemli gelişmelerin olacağı sinyallerini verdi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Vatanseverler gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir İstanbul eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nu ziyaret etti.
 
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir beraberindeki heyet ile birlikte 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
Ankara'da gerçekleşen bu önemli ziyaret kamuoyunun gündeminde konuşulmaya başlandı.
Türkiye siyasetinin ender şahsiyetlerinden biri olan Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, daha önce Millet Haber Ajansı'nda canlı olarak yayınlanan "Anadolu Soruyor" programına konuk olmuştu. Burada önemli açıklamaları arasında Ekim ayı itibari ile yeni bir parti kuracağını deklare ederek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
 
Bugün gerçekleşen ziyarette Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı ve heyetini Ankara'daki ofisinde özel olarak kabul eden Ağıralioğlu, önemli gelişmelerin olacağı sinyallerini verdi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber