VAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEK BAŞKANI HAKAN KAHRAMAN SÜNDÜZ KATLİAMI YILDÖNÜMÜNDE TERÖRÜ LANETLEDİ

Gündem 19.07.2024 - 10:59, Güncelleme: 19.07.2024 - 10:59
 

VAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEK BAŞKANI HAKAN KAHRAMAN SÜNDÜZ KATLİAMI YILDÖNÜMÜNDE TERÖRÜ LANETLEDİ

Bahçesaray'da SÜNDÜZ ŞEHİTLERİ Anıldı.

Bahçesaray İlçesinde kışlık ihtiyaçlarını karşılamak ve koyunlarını otlatmak amacıyla gittikleri yaylada, 18 Temmuz 1993 gecesi PKK'lı teröristlerce şehit edilen 24 kişi için anma programı düzenlendi. Belediye Parkında bir araya gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerinde Türk Bayrağı ve şehitlerin isimlerinin yazıldığı dövizler taşıyarak yürüyüş yaptı. Şehitler mezarı başında anıldı dualar edildi. Van Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hakan Kahraman burada yaptığı açıklamada 1993 yılında Bahçesaray'ın Sündüz Yaylasında Hain PKK Terör Örgütü tarafından hunharca katledilen şehitlerimizi unutmadık,unutmayacağız. Acımasız ve vicdansız terör örgütü olan PKK'yı bir kez daha lanetliyorum, ifadelerini kullandı. Şehit olan Huri samsa'nın oğlu olan Sabahattin Samsa ise yaptığı konuşmada " Alçak PKK terör örgütü benim annemin de içinde olduğu on dördü masum çocuk olmak üzere yirmi dört masum vatandaşı katletmesini nefretle kınıyorum. Hain Pkk er ya da geç bu alçaklığın bedelini verecektir. Devletimizin nefesi her zaman enselerinde olacaktır, en önemlisi de Allah'ın gazabından kurtulamayacaktır.
Bahçesaray'da SÜNDÜZ ŞEHİTLERİ Anıldı.

Bahçesaray İlçesinde kışlık ihtiyaçlarını karşılamak ve koyunlarını otlatmak amacıyla gittikleri yaylada, 18 Temmuz 1993 gecesi PKK'lı teröristlerce şehit edilen 24 kişi için anma programı düzenlendi.

Belediye Parkında bir araya gelen protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerinde Türk Bayrağı ve şehitlerin isimlerinin yazıldığı dövizler taşıyarak yürüyüş yaptı. Şehitler mezarı başında anıldı dualar edildi.

Van Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hakan Kahraman burada yaptığı açıklamada 1993 yılında Bahçesaray'ın Sündüz Yaylasında Hain PKK Terör Örgütü tarafından hunharca katledilen şehitlerimizi unutmadık,unutmayacağız. Acımasız ve vicdansız terör örgütü olan PKK'yı bir kez daha lanetliyorum, ifadelerini kullandı.

Şehit olan Huri samsa'nın oğlu olan Sabahattin Samsa ise yaptığı konuşmada " Alçak PKK terör örgütü benim annemin de içinde olduğu on dördü masum çocuk olmak üzere yirmi dört masum vatandaşı katletmesini nefretle kınıyorum. Hain Pkk er ya da geç bu alçaklığın bedelini verecektir. Devletimizin nefesi her zaman enselerinde olacaktır, en önemlisi de Allah'ın gazabından kurtulamayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber