Asel Spor Kulübü’ne Altın Madalyalar Sıraya Girdi

Spor 26.07.2024 - 22:03, Güncelleme: 26.07.2024 - 22:03
 

Asel Spor Kulübü’ne Altın Madalyalar Sıraya Girdi

Van Asel Spor Kulübü Tekvando dalında elde ettiği başarılarla adında söz ettirmeye devam ediyor.

Van’da düzenlenen Tekvando spor müsabakalarında Gençler kategorisinden elde edilen başarılardan dolayı Altın Madalyaları tek tek alan Asel Spor Kulübü ortalığı toz duman etmeye devam ediyor. Daha önceki dereceleriyle kent spor kamuoyunun tanıdık ismi olan Muhammed Emir Uğurlu, 59 kilodaki rakiplerini yenerek il Şampiyonasında birinci olarak altın madalyayı kazandı. Altın madalya kazanan bir diğer isim ise, 51 kiloda Ali Yaşar Kılıç oldu. Kızlarda 68 kioda Fatma Beler Çoktar ise bronz madalya alarak üçüncü oldu. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van Asel Spor Kulübü Tekvando dalında elde ettiği başarılarla adında söz ettirmeye devam ediyor.

Van’da düzenlenen Tekvando spor müsabakalarında Gençler kategorisinden elde edilen başarılardan dolayı Altın Madalyaları tek tek alan Asel Spor Kulübü ortalığı toz duman etmeye devam ediyor.

Daha önceki dereceleriyle kent spor kamuoyunun tanıdık ismi olan Muhammed Emir Uğurlu, 59 kilodaki rakiplerini yenerek il Şampiyonasında birinci olarak altın madalyayı kazandı. Altın madalya kazanan bir diğer isim ise, 51 kiloda Ali Yaşar Kılıç oldu. Kızlarda 68 kioda Fatma Beler Çoktar ise bronz madalya alarak üçüncü oldu.

Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber