VGC Seçime Saatler Kala Tunçdemir Ağırlığı Başladı

Van Haber 29.07.2024 - 17:41, Güncelleme: 29.07.2024 - 17:41
 

VGC Seçime Saatler Kala Tunçdemir Ağırlığı Başladı

Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti'min yarın yapılacak Genel Kurul öncesi nefesler tutulmaya başlandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nde gerçekleşecek Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Başkanlık için Uğur Tunçdemir ve Orhan Aşan yarışacak. Mevcut Başkan Fatih Sevinç, başkan adayı olmayacağını duyurmasından sonra Demirören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Orhan Aşan aylar öncesinden başkan adayı hazırlık çalışmalarını başlattı. Seçime son on gün kala Wanhaber İmtiyaz Sahibi Uğur Tunçdemir, adaylığını deklare ettikten sonra tüm dengeleri adeta alt üst ederek Van basın camiasının gündem konusu oldu.   İki adayın Aday olduğu seçimde İbre Uğur Tunçdemir 'den yana olduğu görülüyor.   Yerel Van Haber yapılacak olan Cemiyet seçiminin Van için Basın Camiası için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler HABER: ERCAN ULUTAŞ
Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti'min yarın yapılacak Genel Kurul öncesi nefesler tutulmaya başlandı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nde gerçekleşecek Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Başkanlık için Uğur Tunçdemir ve Orhan Aşan yarışacak.
Mevcut Başkan Fatih Sevinç, başkan adayı olmayacağını duyurmasından sonra Demirören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Orhan Aşan aylar öncesinden başkan adayı hazırlık çalışmalarını başlattı.
Seçime son on gün kala Wanhaber İmtiyaz Sahibi Uğur Tunçdemir, adaylığını deklare ettikten sonra tüm dengeleri adeta alt üst ederek Van basın camiasının gündem konusu oldu.
 
İki adayın Aday olduğu seçimde İbre Uğur Tunçdemir 'den yana olduğu görülüyor.
 
Yerel Van Haber yapılacak olan Cemiyet seçiminin Van için Basın Camiası için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
HABER: ERCAN ULUTAŞ

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber