Akbulak Ailesi'nden Taziye ve Teşekkür Mesajı

Van Haber 02.10.2024 - 12:11, Güncelleme: 02.10.2024 - 12:57
 

Akbulak Ailesi'nden Taziye ve Teşekkür Mesajı

26.04.2024 tarihinden vefat eden bölgenin önemli Kanaat Önderlerinden Hacı Zeydin Akbulak'ın kardeşi Tacettin Akbulak, taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

 Tacettin Akbulak yayınladığı taziye ve teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: Değerli aile büyüğümüz ve bölgemizin Kanaat Önderlerinden abimiz Hacı Zeydin Akbulak'ın vefatı nedeniyle bizleriz yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden; İlçe halkımıza, köy sakinlerimize, telefonla, mesajla, gazete veya sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildiren ve evimize gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, arkadaşlarımıza hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum. Tacettin Akbulak Merhum Hacı Zeydin Akbulak'ın kardeşi  Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
26.04.2024 tarihinden vefat eden bölgenin önemli Kanaat Önderlerinden Hacı Zeydin Akbulak'ın kardeşi Tacettin Akbulak, taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

  Tacettin Akbulak yayınladığı taziye ve teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli aile büyüğümüz ve bölgemizin Kanaat Önderlerinden abimiz Hacı Zeydin Akbulak'ın vefatı nedeniyle bizleriz yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden; İlçe halkımıza, köy sakinlerimize, telefonla, mesajla, gazete veya sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildiren ve evimize gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, arkadaşlarımıza hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

Tacettin Akbulak

Merhum Hacı Zeydin Akbulak'ın kardeşi 

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber