Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Mobilya İmalatı Yapan Firmalara Ziyaret

Van Haber 06.10.2024 - 16:19, Güncelleme: 06.10.2024 - 16:24
 

Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Mobilya İmalatı Yapan Firmalara Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu, mobilya imalatı yapan esnafları ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük ile birlikte bank, masa, sandalye ve tabure imalatı yapan üreticileri ziyaret ederek, küçük esnafların kalkınması için her türlü destekleri sunacaklarını söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’deki yoğun çalışmalara rağmen aralıksız olarak, esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veren Milletvekili Türkmenoğlu, KOSGEB destekli üretim yapan firmaların faaliyetlerini yerinde inceledi. Türkmenoğlu yaptığı ziyaretinde, Yerel üreticilerin desteklenmesi son derece önemlidir. Bu tür ziyaretlerle, hem üreticilerin sorunlarını dinleme hem de çözümler üretme fırsatı buluyoruz. Mobilya sektörü, Van’ın kalkınmasında önemli bir yere sahip ve biz de bu süreci desteklemek için elimizden geleni yapacağız” dedi. Türkmenoğlu daha sonra firmada çalışan işçilerle sohbet ederek, onların çalışma koşulları ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu, mobilya imalatı yapan esnafları ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük ile birlikte bank, masa, sandalye ve tabure imalatı yapan üreticileri ziyaret ederek, küçük esnafların kalkınması için her türlü destekleri sunacaklarını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’deki yoğun çalışmalara rağmen aralıksız olarak, esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veren Milletvekili Türkmenoğlu, KOSGEB destekli üretim yapan firmaların faaliyetlerini yerinde inceledi.

Türkmenoğlu yaptığı ziyaretinde, Yerel üreticilerin desteklenmesi son derece önemlidir. Bu tür ziyaretlerle, hem üreticilerin sorunlarını dinleme hem de çözümler üretme fırsatı buluyoruz. Mobilya sektörü, Van’ın kalkınmasında önemli bir yere sahip ve biz de bu süreci desteklemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Türkmenoğlu daha sonra firmada çalışan işçilerle sohbet ederek, onların çalışma koşulları ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber