AK Parti Başkale İlçe Başkanı Bayer Esnafllar İle Bir Araya Geldi

Siyaset 11.10.2024 - 17:07, Güncelleme: 11.10.2024 - 17:07
 

AK Parti Başkale İlçe Başkanı Bayer Esnafllar İle Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Başkanı olarak atanan Sercan Bayer, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından mazbatası verilerek AK Parti Başkale İlçe Başkanı olarak atanan Sercan Bayer, zaman kaybetmeden çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi. Başkan Bayer, yaptığı esnaf çalışmalarını kendi sosyal medyalarında paylaşarak, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: “Başkele’de hep dediğimiz gibi esnafımızla ve halkımızla iç içe olup sorunlarını taleplerini dinleyip çözüm üretmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları için çok teşekkür ederim. Saygılarımla” Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Başkanı olarak atanan Sercan Bayer, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından mazbatası verilerek AK Parti Başkale İlçe Başkanı olarak atanan Sercan Bayer, zaman kaybetmeden çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi.

Başkan Bayer, yaptığı esnaf çalışmalarını kendi sosyal medyalarında paylaşarak, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

“Başkele’de hep dediğimiz gibi esnafımızla ve halkımızla iç içe olup sorunlarını taleplerini dinleyip çözüm üretmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sıcak karşılamaları için çok teşekkür ederim. Saygılarımla”

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber