TTF Yeni Başkanı Bahri Tanrıkulu Oldu

Gündem 20.10.2024 - 23:46, Güncelleme: 20.10.2024 - 23:46
 

TTF Yeni Başkanı Bahri Tanrıkulu Oldu

Türkiye Taekwondo Federasyonu gerçekleşen Genel Kurul'da Bahri Tanrıkulu yeni başkan olarak seçildi. Haber: M. Emir Uğurlu

Ülkenin önde gelen spor adamlarından biri olan Bahri Tanrıkulu, Türkiye Taekwondo Federasyonu (TTF)  Başkanı olarak göreve başladı.   Başkan Bahri Tanrıkulu, sporculuk kariyeri boyunca dünya çapında elde ettiği başarılarla tanınan, Türkiye'yi gururla temsil eden bir isimdir. Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları, Olimpiyat ikinciliği gibi uluslararası arenada kazandığı sayısız madalya ile Türk sporunun örnek sporcularından biri olmuştur.   Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarını daha ileriye taşımak, Taekwondo sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak ve genç sporcuların gelişimine katkıda bulunmak gibi önemli hedefleri arasında olduğu biliniyor.   TTF yeni Başkanı Tanrıkulu, Van ilinde kendisine destek veren Eski Milli Sporcu Murat Yazlık, Antrenörler Yusuf Gürcan, Tarık Yarız,Çetin Demir ,Kenan Bayram'a teşekkür etti. "Van ilinde gösterilen dayanışma ve destek, Taekwondo'un ülkemizdeki gelişimi için büyük bir adım. Hep birlikte, Türk taekwondosunu en üst seviyeye taşımak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.   Tanrıkulu ayrıca, "Taekwondo, hayatım boyunca hem sahada hem de saha dışında bir tutku oldu. Bu spora olan bağlılığım ve Türkiye'yi Taekwondo'da en üst seviyeye taşımak için her türlü çabayı göstereceğim. Federasyon olarak sporumuzu daha da ileri taşımak ve yeni nesillere ilham vermek için çalışacağız.   Türk taekwondosunun parlak geleceğine birlikte yürüyeceğimize inanıyoruz. Bizlere inanan ve güvenen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler
Türkiye Taekwondo Federasyonu gerçekleşen Genel Kurul'da Bahri Tanrıkulu yeni başkan olarak seçildi. Haber: M. Emir Uğurlu

Ülkenin önde gelen spor adamlarından biri olan Bahri Tanrıkulu, Türkiye Taekwondo Federasyonu (TTF)  Başkanı olarak göreve başladı.


 

Başkan Bahri Tanrıkulu, sporculuk kariyeri boyunca dünya çapında elde ettiği başarılarla tanınan, Türkiye'yi gururla temsil eden bir isimdir. Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları, Olimpiyat ikinciliği gibi uluslararası arenada kazandığı sayısız madalya ile Türk sporunun örnek sporcularından biri olmuştur.

 

Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun ulusal ve uluslararası arenadaki başarılarını daha ileriye taşımak, Taekwondo sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak ve genç sporcuların gelişimine katkıda bulunmak gibi önemli hedefleri arasında olduğu biliniyor.

 

TTF yeni Başkanı Tanrıkulu, Van ilinde kendisine destek veren Eski Milli Sporcu Murat Yazlık, Antrenörler Yusuf Gürcan, Tarık Yarız,Çetin Demir ,Kenan Bayram'a teşekkür etti. "Van ilinde gösterilen dayanışma ve destek, Taekwondo'un ülkemizdeki gelişimi için büyük bir adım. Hep birlikte, Türk taekwondosunu en üst seviyeye taşımak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

Tanrıkulu ayrıca, "Taekwondo, hayatım boyunca hem sahada hem de saha dışında bir tutku oldu. Bu spora olan bağlılığım ve Türkiye'yi Taekwondo'da en üst seviyeye taşımak için her türlü çabayı göstereceğim. Federasyon olarak sporumuzu daha da ileri taşımak ve yeni nesillere ilham vermek için çalışacağız. 

 Türk taekwondosunun parlak geleceğine birlikte yürüyeceğimize inanıyoruz. Bizlere inanan ve güvenen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber