Öztürkçü’den Başkan Şevketoğlu’na tebrik mesajı

Siyaset 23.08.2024 - 13:26, Güncelleme: 23.08.2024 - 13:26
 

Öztürkçü’den Başkan Şevketoğlu’na tebrik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü, partisinin Erciş İlçe Başkanlığı’na atanan İzzet Şevketoğlu ve yönetimini tebrik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü bu kapsamda yayınladığı mesajında. “Erciş'imiz ilimizin ve bölgenin en önemli ilçelerinden biri olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin her daim göz bebeği olmuştur. Bu vesile ile önceki yönetime teşekkür ederim ve İlçe Başkanlığı Görevine yeni atanan Sayın İzzet Şevketoğlu ve yönetimini gönülden tebrik ediyorum. Bugün burada eski ve yeni Ülkü Ocakları İlçe başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini bir arada görmek beni ziyadesiyle gururlandırdı ve umutlandırdı. Sayın İzzet Şevket oğlu ve ekibi Ülkücü Hareketi Erciş'te bir araya toplayacak ve de bir arada tutacak bilgi beceri ve özgüvene sahiptir. İnanıyorum ki Ülkücü Hareket Erciş’te yeniden altın çağını yaşayacaktır buna hazırdır, buna muktedirdir ve de Erciş bölgede hak ettiği yeri yeniden alacaktır. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) olarak şahsım, gerekse de inanıyorum ki İl Başkanlığımız bunun gerçekleştirmek için tüm mevcudiyetimizle beraber Erciş’in yanında ve emrinde olacağız, Yeter ki bu topraklara gönül vermiş kalbinde vatan sevgisi taşıyan insanlarımız ümit var olsunlar. Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız ve hep birlikte mücadeleye omuz omuza devam edeceğiz. İlerleyen dönemde başta İlçe Kaymakamız başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını, vakıf ve dernekleri, esnaflarımızı ziyaret edecek, gerekirse yakın markaja alacağız. Bize gönül vermiş gönüldaşlarımızın hakkını her yerde ve her mecrada savunacak ve arayacağız” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü, partisinin Erciş İlçe Başkanlığı’na atanan İzzet Şevketoğlu ve yönetimini tebrik etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Necdet Öztürkçü bu kapsamda yayınladığı mesajında. “Erciş'imiz ilimizin ve bölgenin en önemli ilçelerinden biri olarak Milliyetçi Hareket Partisi'nin her daim göz bebeği olmuştur. Bu vesile ile önceki yönetime teşekkür ederim ve İlçe Başkanlığı Görevine yeni atanan Sayın İzzet Şevketoğlu ve yönetimini gönülden tebrik ediyorum. Bugün burada eski ve yeni Ülkü Ocakları İlçe başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini bir arada görmek beni ziyadesiyle gururlandırdı ve umutlandırdı. Sayın İzzet Şevket oğlu ve ekibi Ülkücü Hareketi Erciş'te bir araya toplayacak ve de bir arada tutacak bilgi beceri ve özgüvene sahiptir. İnanıyorum ki Ülkücü Hareket Erciş’te yeniden altın çağını yaşayacaktır buna hazırdır, buna muktedirdir ve de Erciş bölgede hak ettiği yeri yeniden alacaktır. Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) olarak şahsım, gerekse de inanıyorum ki İl Başkanlığımız bunun gerçekleştirmek için tüm mevcudiyetimizle beraber Erciş’in yanında ve emrinde olacağız, Yeter ki bu topraklara gönül vermiş kalbinde vatan sevgisi taşıyan insanlarımız ümit var olsunlar. Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız ve hep birlikte mücadeleye omuz omuza devam edeceğiz. İlerleyen dönemde başta İlçe Kaymakamız başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını, vakıf ve dernekleri, esnaflarımızı ziyaret edecek, gerekirse yakın markaja alacağız. Bize gönül vermiş gönüldaşlarımızın hakkını her yerde ve her mecrada savunacak ve arayacağız” ifadelerine yer verdi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber