Portre yazarı ve edebiyat süvarisi Fahri TUNA Van'da okurlarıyla buluştu.

Kültür-Sanat 31.05.2023 - 14:06, Güncelleme: 31.05.2023 - 14:09
 

Portre yazarı ve edebiyat süvarisi Fahri TUNA Van'da okurlarıyla buluştu.

Son iki yıldır sanat ve edebiyat camiasının koşe taşlarını Van'da ağırlayan ve onları okurlarıyla buluşturmak gibi önemli bir işe imza atan Van Edebiyat Mahfili bu ay portre yazarı Fahri TUNA 'yı edebiyat severler ile buluşturdu.

    Edebiyat Öğretmeni Necmettin YILMAZ 'ın moderatörlüğünde , Kumbara kültür sanat merkezi konferans salonunda yoğun bir ilgi ile gerçekleştirilen keyifli ve güzel anlar yaşandı. Program esnasında Fahri TUNA,  programa sponsor olan yazar İvi ilyadis ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Görüntülü görüşmede katılımcılar ile de selamlaşan İlyadis hatıralarından bir kısmını katılımcılar ile paylaştı.Rum asıllı olan İvi ilyadis hanımefendi Vanlı okurlar ile tanışıp görüşmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Aynı zamanda AkademiVan projesinin koordinatörü olan yazar Fahri TUNA edebiyat iyiliği çoğaltmaktır.Portresini kaleme aldığım isimlerin kötü yönlerini yazmıyorum çünkü insan değişen ve dönüşen bir varlık.Belki bir gün eksik yanlarını iyiliğe tebdil edebilir düşüncesiyle iyi yanları ön plana çıkarma gayretindeyiz.Derdimiz iyilik,iyilikleri çoğaltmanın ,yaymanın gayreti ile yazıyorum. dedi. Program soru cevap faslından sonra kitapların imzalanmasıyla sona erdi.     Haber Röportaj : Ercan Ulutaş
Son iki yıldır sanat ve edebiyat camiasının koşe taşlarını Van'da ağırlayan ve onları okurlarıyla buluşturmak gibi önemli bir işe imza atan Van Edebiyat Mahfili bu ay portre yazarı Fahri TUNA 'yı edebiyat severler ile buluşturdu.

 

 

Edebiyat Öğretmeni Necmettin YILMAZ 'ın moderatörlüğünde , Kumbara kültür sanat merkezi konferans salonunda yoğun bir ilgi ile gerçekleştirilen keyifli ve güzel anlar yaşandı.

Program esnasında Fahri TUNA,
 programa sponsor olan yazar İvi ilyadis ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.
Görüntülü görüşmede katılımcılar ile de selamlaşan İlyadis hatıralarından bir kısmını katılımcılar ile paylaştı.Rum asıllı olan İvi ilyadis hanımefendi Vanlı okurlar ile tanışıp görüşmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Aynı zamanda AkademiVan projesinin koordinatörü olan yazar Fahri TUNA edebiyat iyiliği çoğaltmaktır.Portresini kaleme aldığım isimlerin kötü yönlerini yazmıyorum çünkü insan değişen ve dönüşen bir varlık.Belki bir gün eksik yanlarını iyiliğe tebdil edebilir düşüncesiyle iyi yanları ön plana çıkarma gayretindeyiz.Derdimiz iyilik,iyilikleri çoğaltmanın ,yaymanın gayreti ile yazıyorum. dedi.
Program soru cevap faslından sonra kitapların imzalanmasıyla sona erdi.

 

 

Haber Röportaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber