Şair ve Yazar Ercan Ulutaş'ın Şiir Kitabı Yayımlandı. Gönül Nağmesi

Kültür-Sanat 26.06.2023 - 11:11, Güncelleme: 26.06.2023 - 12:20
 

Şair ve Yazar Ercan Ulutaş'ın Şiir Kitabı Yayımlandı. Gönül Nağmesi

Van'daki şair ve yazar gurubunun bilenen simalarından biri olan Ercan Ulutaş, yeni çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı "Gönül Nağmesi" adlı eseriyle okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor.

Morena Yayınevi tarafından piyasaya sürülen Gönül Nağmesi seksen sayfadan oluşuyor. Söz konusu çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı Gönül Nağmesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan şair ve yazar Ercan Ulutaş " Uzun yıllardır yazdığım şiir ve denemeleri bir kitapta toplayarak eser haline getirmek istedik. Hamdolsun bugüne nasip oldu. Kitapta gerek memleketimiz Van'ın değerleri, güzellikleri doğal ve kültürel özellikleri başta olmak üzere bir birinden güzel ve duygusal şiirlere yer vermeye gayret ettim.   Tabi mühim olan çıkardığımız esere okuyucularımız gerekli değerlendirmelerde bulunsun. Bu konuda gereğinden fazla değinmeyi doğru bulmuyorum. İnşallah ilerleyen günlerde okuyucularımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Kitabımızın elimize ulaşması için her süreci titizlikle takip eden Morena Yayınevi'nin değerli yöneticisi Ali Kocabıyık'a. Kapak Fotoğrafı için Tayfun Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım, dedi.    
Van'daki şair ve yazar gurubunun bilenen simalarından biri olan Ercan Ulutaş, yeni çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı "Gönül Nağmesi" adlı eseriyle okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor.



Morena Yayınevi tarafından piyasaya sürülen Gönül Nağmesi seksen sayfadan oluşuyor.

Söz konusu çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı Gönül Nağmesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan şair ve yazar Ercan Ulutaş " Uzun yıllardır yazdığım şiir ve denemeleri bir kitapta toplayarak eser haline getirmek istedik. Hamdolsun bugüne nasip oldu. Kitapta gerek memleketimiz Van'ın değerleri, güzellikleri doğal ve kültürel özellikleri başta olmak üzere bir birinden güzel ve duygusal şiirlere yer vermeye gayret ettim.

 


Tabi mühim olan çıkardığımız esere okuyucularımız gerekli değerlendirmelerde bulunsun. Bu konuda gereğinden fazla değinmeyi doğru bulmuyorum. İnşallah ilerleyen günlerde okuyucularımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Kitabımızın elimize ulaşması için her süreci titizlikle takip eden Morena Yayınevi'nin değerli yöneticisi Ali Kocabıyık'a. Kapak Fotoğrafı için Tayfun Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım, dedi.
 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber