Ultra Başkan Güven Tazeledi

Spor 21.06.2024 - 23:15, Güncelleme: 21.06.2024 - 23:15
 

Ultra Başkan Güven Tazeledi

Bugün gerçekleşen Vanspor FK Olağanüstü Genel Kurulu’nda Feyat Kıyak, güven tazeleyerek, tekrar başkan seçildi.

Vanspor FK, 2024- 2024 futbol sezonu için Olağanüstü Genel Kurul’a gitti. Saygı duruşu ve İstikla Marşı’nın okunmasından başlayan Genel Kurul’a siyah kırmızlı takımın iki grup taraftarlar başkanı, çok sayıda üye ve takıma gönül verenler salonda ki yerlerini aldılar. Açılış konuşmasını yapan Başkan Feyat Kıyak, “İki sezondan bu yana başkanı olduğum Vanspor’a büyük aşkla hizmet ettik. Bu süre zarfından ailemizden işimizden tabiri caizse her şeyimizden feragat ettik. Ortak sevdamız olan Van sporumuzu hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Büyük kararlılıkla takımımızın yanında olan Van Valisi Sayın Ozan Balcı başta olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. İki sezonda yanımda olan yönetim kurulu arkadaşlarımı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Ardından mali gelir, gider ve denetim raporunun okunmasıyla devam etti. Divan Başkanı Süleyman Can tarafından organ seçiminin yapılması ve aday listesini sunarak aday olacak kişiler için beş dalika süre verdi. Başkan Feyat Kıyak’a karşı rakip olarak girmek isteyen Gökhan Hanoğlu ve listesi üye olmadıkları için Divan Başkanlığı tarafından ret edilerek, seçime Feyat Kıyak tek liste olarak girdi. Seçimde Genel Kurul’a katılan tüm üyelerin oylarını alan Feyat Kıyak, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Gerçekleşen seçime itiraz etmek isteyen Gökhan Hanoğlu, üyeliği olmadığı için itirazı Divan Başkanı Süleyman Can tarafından ret edildi. Dilek ve temenni bölümünde alkışlar arasında teşekkür konuşmasını yapan  Kıyak, “ Tekrardan Vanspor başkanlığına seçildiğimden dolayı çok mutluyum. Biz bir aileyiz. Hepimizin tek gayesi Vanspor'u bir yere getirmek. Sırt sırta vererek bu şehri şampiyon yapacağız. Feyat Kıyak'ta Ali Cengiz oyunları yok. Biz bu şehrin menfaatçisi olmadık. Biz taraftar kardeşlerimizin şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için sırt sırta vereceğiz. Şampiyonluk kolay değil. Birlikte mücadele ettiğimiz sürece şampiyon olabiliriz. Bizi herkes sevmiyor olabilir. Gelin birlik ve beraberlik içinde bu şehre şampiyonluğu yaşatalım. Zahir Kandaşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi. Vanspor – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Van Haber – Yerel Haberler - Spor
Bugün gerçekleşen Vanspor FK Olağanüstü Genel Kurulu’nda Feyat Kıyak, güven tazeleyerek, tekrar başkan seçildi.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK, 2024- 2024 futbol sezonu için Olağanüstü Genel Kurul’a gitti. Saygı duruşu ve İstikla Marşı’nın okunmasından başlayan Genel Kurul’a siyah kırmızlı takımın iki grup taraftarlar başkanı, çok sayıda üye ve takıma gönül verenler salonda ki yerlerini aldılar.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Feyat Kıyak, “İki sezondan bu yana başkanı olduğum Vanspor’a büyük aşkla hizmet ettik. Bu süre zarfından ailemizden işimizden tabiri caizse her şeyimizden feragat ettik. Ortak sevdamız olan Van sporumuzu hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Büyük kararlılıkla takımımızın yanında olan Van Valisi Sayın Ozan Balcı başta olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum. İki sezonda yanımda olan yönetim kurulu arkadaşlarımı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından mali gelir, gider ve denetim raporunun okunmasıyla devam etti. Divan Başkanı Süleyman Can tarafından organ seçiminin yapılması ve aday listesini sunarak aday olacak kişiler için beş dalika süre verdi. Başkan Feyat Kıyak’a karşı rakip olarak girmek isteyen Gökhan Hanoğlu ve listesi üye olmadıkları için Divan Başkanlığı tarafından ret edilerek, seçime Feyat Kıyak tek liste olarak girdi. Seçimde Genel Kurul’a katılan tüm üyelerin oylarını alan Feyat Kıyak, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Gerçekleşen seçime itiraz etmek isteyen Gökhan Hanoğlu, üyeliği olmadığı için itirazı Divan Başkanı Süleyman Can tarafından ret edildi.

Dilek ve temenni bölümünde alkışlar arasında teşekkür konuşmasını yapan  Kıyak,

Tekrardan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor başkanlığına seçildiğimden dolayı çok mutluyum. Biz bir aileyiz. Hepimizin tek gayesi Vanspor'u bir yere getirmek. Sırt sırta vererek bu şehri şampiyon yapacağız. Feyat Kıyak'ta Ali Cengiz oyunları yok. Biz bu şehrin menfaatçisi olmadık. Biz taraftar kardeşlerimizin şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek için sırt sırta vereceğiz. Şampiyonluk kolay değil. Birlikte mücadele ettiğimiz sürece şampiyon olabiliriz. Bizi herkes sevmiyor olabilir. Gelin birlik ve beraberlik içinde bu şehre şampiyonluğu yaşatalım. Zahir Kandaşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor Vanhaberleri – Yerel Van Haber Van Haber Yerel Haberler - Spor

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber