Ulusal Sanatçı Ali Gündüz’den Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 15.06.2024 - 21:40, Güncelleme: 15.06.2024 - 21:40
 

Ulusal Sanatçı Ali Gündüz’den Kurban Bayramı Mesajı

Vanlı Ulusal Sanatçı Ali Gündüz, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sanatçı Ali Gündüz mesajında: Kurban Bayramı, insanlık adına en güzel hasletlerin yaşandığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak hissedildiği müstesna bir dönemdir. Bayramların, toplumumuzda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına, hoşgörü ve anlayışın artmasına vesile olmasını diliyorum. Özellikle çocuklarımızın bu değerlerle büyümeleri, geleceğimizin teminatı açısından son derece önemlidir.   Bu vesileyle, tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Bayramın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini temenni ediyorum. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerelhaberler – Kurban Bayramı
Vanlı Ulusal Sanatçı Ali Gündüz, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Sanatçı Ali Gündüz mesajında:

Kurban Bayramı, insanlık adına en güzel hasletlerin yaşandığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak hissedildiği müstesna bir dönemdir. Bayramların, toplumumuzda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına, hoşgörü ve anlayışın artmasına vesile olmasını diliyorum. Özellikle çocuklarımızın bu değerlerle büyümeleri, geleceğimizin teminatı açısından son derece önemlidir.

 

Bu vesileyle, tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Bayramın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini temenni ediyorum.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Yerelhaberler – Kurban Bayramı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber