Van Devlet Tiyatrosu’nda Perde Açılıyor

Van Haber 02.10.2024 - 19:14, Güncelleme: 02.10.2024 - 19:14
 

Van Devlet Tiyatrosu’nda Perde Açılıyor

Van Devlet Tiyatrosu 2024-2025 Tiyatro Sezonunu yarın yani 3 Ekim'de açıyor.

" Tiyatro ile Bir Mola Vermeli hayata, çünkü sahneden başka türlü görülür dünya " Tiyatro severlerin ve sanat severlerin yaz sezonu nedeniyle uzun süredir hasretle beklediği oyunlar için ilk Perde "  Gelin-Kaynana Antika Düşkününün ailesi" adlı oyun ile birlikte  nihayet açılıyor. 3 Ekim'de prömiyeri yapılacak olan oyun cuma ve cumartesi akşamları da seyirciyle buluşacak. Carlo Goldoni'nin yazdığı, Haldun Marlalı & Cem Marlalı'nın çevirdiği oyununun yönetmen koltuğunda ise Hasan Anıl Sepetçi oturuyor. İki Perde ve toplamda iki saat on dakikalık bir performansla oyuncular seyirciler için ter dökecek. Söz konusu Tiyatro Oyunu Perşembe, Cuma ve Cumartesi 19:30 seyirciyle buluşacak. Bilet fiyatları ise Tam 70 TL İndirimli Bilet fiyatı ise 45 TL olarak belirlendi. Haber/ Ercan Ulutaş Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van Devlet Tiyatrosu 2024-2025 Tiyatro Sezonunu yarın yani 3 Ekim'de açıyor.

" Tiyatro ile Bir Mola Vermeli hayata, çünkü sahneden başka türlü görülür dünya " Tiyatro severlerin ve sanat severlerin yaz sezonu nedeniyle uzun süredir hasretle beklediği oyunlar için ilk Perde "  Gelin-Kaynana Antika Düşkününün ailesi" adlı oyun ile birlikte  nihayet açılıyor.

3 Ekim'de prömiyeri yapılacak olan oyun cuma ve cumartesi akşamları da seyirciyle buluşacak.

Carlo Goldoni'nin yazdığı, Haldun Marlalı & Cem Marlalı'nın çevirdiği oyununun yönetmen koltuğunda ise Hasan Anıl Sepetçi oturuyor.

İki Perde ve toplamda iki saat on dakikalık bir performansla oyuncular seyirciler için ter dökecek.

Söz konusu Tiyatro Oyunu Perşembe, Cuma ve Cumartesi 19:30 seyirciyle buluşacak. Bilet fiyatları ise Tam 70 TL İndirimli Bilet fiyatı ise 45 TL olarak belirlendi.

Haber/ Ercan Ulutaş

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber