Van Şehit Aileleri Dernekleri Anadolu Gezisine Çıktı

Van Haber 02.10.2024 - 17:45, Güncelleme: 02.10.2024 - 17:45
 

Van Şehit Aileleri Dernekleri Anadolu Gezisine Çıktı

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilciliği ile Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonunca ortaklaşa Ankara ve Mersin İllerine gezi programı düzenlendi.

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi Hakan Kahraman, Anadolu gezisi ile ilgili yaptığı konuşmada; “Van Şehit Aileleri ve Gazilerden oluşan 60 kişilik bir ekip ile Mersin ve Ankara illerine 4 günlük bir gezi programı düzenledik. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve halkımızın huzur ve refahı için canlarını ve uzuvlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ile gazilerimizin bize emaneti kıymetli ailelerimizdir. Onları kendilerini yalnız hissetmemeleri için, yalnız olmadıklarını anlamaları için, her zaman bir evlat bir kardeş gibi her an yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sürdürülebilmesi için gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle şuana kadar toplamda 4 il dışı gezisinde 120 ailemizi bir araya getirip, arada ki kaynaşmayı sağladık. Daha güzel projelerle Şehit ve Gazi ailelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ankara Programı Başında olan Şehit Babası Ferhat Kızılkaya ise programın kendisi için bir terapi olduğunu, programda çok güzel vakitler geçirdiklerini, daha önce tanımadığım ve bir araya gelmediğimiz şehit ve gazi ailelerimiz ile aile ortamında geçen programdan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti. “Programda emeği geçen Valimiz Sn.Dr.Ozan Balcı’ya, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Ünsal Bulut Paşamıza, Vali Yardımcısı Sn. Murat Yayabaşı’ya, İpekyolu Kaymakamı Sn.Abdulkadir Umut KASMAN’ a, Tuşba Kaymakamı Sn. Musa GÖKTAŞ’ a, Edremit Kaymakamı Sn. Yücel Erdem’e, Çatak Kaymakamı Sn. Kadir Kılıç’a, Bahçesaray Kaymakamı Sn. Harun Arslanargun’a, Saray Kaymakamı Sn. Eyüp GÜRDAL’ a, Van İl Jandarma Komutanı Sn.Tuğğeneral Adem ŞEN’ e, İl Emniyet Müdürü Sn. Murat MUTLU’ ya, Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn.Abdurrahman ŞAHİN’ e, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn.İsmetullah Altun’a, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn.Cüneyd Özdemir’e, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet Ali Bey’ e, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Genel Başkanı Sn. Lokman AYLAR’ a, Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sn. Orhan Kandemir’e kıymetli Eşi Hatice Kandemir’e, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Sn. Abbas Gündüz’ e, İş İnsanı Sn. Memduh Kahraman’ a, çok teşekkür ederim” dedi. Haber : Ercan Ulutaş Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilciliği ile Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonunca ortaklaşa Ankara ve Mersin İllerine gezi programı düzenlendi.

Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van İl Temsilcisi Hakan Kahraman, Anadolu gezisi ile ilgili yaptığı konuşmada; “Van Şehit Aileleri ve Gazilerden oluşan 60 kişilik bir ekip ile Mersin ve Ankara illerine 4 günlük bir gezi programı düzenledik. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve halkımızın huzur ve refahı için canlarını ve uzuvlarını feda eden kahraman şehitlerimiz ile gazilerimizin bize emaneti kıymetli ailelerimizdir. Onları kendilerini yalnız hissetmemeleri için, yalnız olmadıklarını anlamaları için, her zaman bir evlat bir kardeş gibi her an yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sürdürülebilmesi için gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle şuana kadar toplamda 4 il dışı gezisinde 120 ailemizi bir araya getirip, arada ki kaynaşmayı sağladık. Daha güzel projelerle Şehit ve Gazi ailelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ankara Programı Başında olan Şehit Babası Ferhat Kızılkaya ise programın kendisi için bir terapi olduğunu, programda çok güzel vakitler geçirdiklerini, daha önce tanımadığım ve bir araya gelmediğimiz şehit ve gazi ailelerimiz ile aile ortamında geçen programdan dolayı emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.

“Programda emeği geçen Valimiz Sn.Dr.Ozan Balcı’ya, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Ünsal Bulut Paşamıza, Vali Yardımcısı Sn. Murat Yayabaşı’ya, İpekyolu Kaymakamı Sn.Abdulkadir Umut KASMAN’ a, Tuşba Kaymakamı Sn. Musa GÖKTAŞ’ a, Edremit Kaymakamı Sn. Yücel Erdem’e, Çatak Kaymakamı Sn. Kadir Kılıç’a, Bahçesaray Kaymakamı Sn. Harun Arslanargun’a, Saray Kaymakamı Sn. Eyüp GÜRDAL’ a, Van İl Jandarma Komutanı Sn.Tuğğeneral Adem ŞEN’ e, İl Emniyet Müdürü Sn. Murat MUTLU’ ya, Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn.Abdurrahman ŞAHİN’ e, Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn.İsmetullah Altun’a, Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn.Cüneyd Özdemir’e, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet Ali Bey’ e, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Genel Başkanı Sn. Lokman AYLAR’ a, Anadolu Güvenlik Korucular ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sn. Orhan Kandemir’e kıymetli Eşi Hatice Kandemir’e, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Sn. Abbas Gündüz’ e, İş İnsanı Sn. Memduh Kahraman’ a, çok teşekkür ederim” dedi.

Haber : Ercan Ulutaş

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber