Van Siyasetinin Tanınmış İsimlerinden Gazeteci Uğurlu'ya Tebrik Ziyareti

Van Haber 02.07.2024 - 00:31, Güncelleme: 02.07.2024 - 00:31
 

Van Siyasetinin Tanınmış İsimlerinden Gazeteci Uğurlu'ya Tebrik Ziyareti

Van siyasetinin bilinen isimleri olan Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Önceki dönem AK Parti Tuşba İlçe Başkan Yardımcıları olan aynı zamanda Şevi aşiretinin önde gelen isimlerinden olan Setrettin Şevli ve Bruki Aşiretinin sevilen ismi Mustafa Uçar ile birlikte Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.   5 Haziran Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 8. Anadolu Medya Ödülleri programında " Yılın İnternet Medyası" kategorisinde birinci olan www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alarak, basın bölgede bir ilke imza atarak, adında söz ettirmişti.   Tebrik ziyaretlerini kabul eden Uğurlu'ya ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda tebrik ziyaretinde bulunan iki önemli isim Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar, " Uzun yıllar önce basın mesleğine başlayan ve ilimizde ahlaki değerleri göz önünde bulundurarak doğru haberleriyle ilimize böylesi güzel ve anlamlı ödül kazandıran Erhan Uğurlu kardeşimizi tebrik ediyoruz.  Kardeşimizi yakından tanıyan ve yaptığı işlerden dolayı taktir ettigimiz Van basınının da  önemli kalemlerden birisi olan Erhan Uğurlu, yakın bir zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından almış olduğu ödül ile kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Bizler de kendisini tekrar tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz " ifadelerine yer verdiler. Gerçekleşen ziyarette memnun olduğunu söyleyen Gazeteci Uğurlu, " Hem insani yönleriyle, hemde siyasi kimlikleriyle Van halkının gönlünde yer edinen iki kıymetli büyüğüme çok teşekkür ediyorum. Halis niyetlerle büyük gayret göstererek, almış olduğum ödülü tüm hemşehrilerime armağan ediyorum.  Bu anlamlı ziyaretten dolayı Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar ağabeyime teşekkür eder, ayağınıza ve yüreğinize sağlık olsun " dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Van siyasetinin bilinen isimleri olan Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulundular.
Önceki dönem AK Parti Tuşba İlçe Başkan Yardımcıları olan aynı zamanda Şevi aşiretinin önde gelen isimlerinden olan Setrettin Şevli ve Bruki Aşiretinin sevilen ismi Mustafa Uçar ile birlikte Gazeteci Erhan Uğurlu'ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
 
5 Haziran Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 8. Anadolu Medya Ödülleri programında " Yılın İnternet Medyası" kategorisinde birinci olan www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül alarak, basın bölgede bir ilke imza atarak, adında söz ettirmişti.
 
Tebrik ziyaretlerini kabul eden Uğurlu'ya ziyaretler devam ediyor.
Bu kapsamda tebrik ziyaretinde bulunan iki önemli isim Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar, " Uzun yıllar önce basın mesleğine başlayan ve ilimizde ahlaki değerleri göz önünde bulundurarak doğru haberleriyle ilimize böylesi güzel ve anlamlı ödül kazandıran Erhan Uğurlu kardeşimizi tebrik ediyoruz. 
Kardeşimizi yakından tanıyan ve yaptığı işlerden dolayı taktir ettigimiz Van basınının da  önemli kalemlerden birisi olan Erhan Uğurlu, yakın bir zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından almış olduğu ödül ile kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Bizler de kendisini tekrar tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz " ifadelerine yer verdiler.
Gerçekleşen ziyarette memnun olduğunu söyleyen Gazeteci Uğurlu, " Hem insani yönleriyle, hemde siyasi kimlikleriyle Van halkının gönlünde yer edinen iki kıymetli büyüğüme çok teşekkür ediyorum. Halis niyetlerle büyük gayret göstererek, almış olduğum ödülü tüm hemşehrilerime armağan ediyorum. 
Bu anlamlı ziyaretten dolayı Sedrettin Şevli ve Mustafa Uçar ağabeyime teşekkür eder, ayağınıza ve yüreğinize sağlık olsun " dedi.
Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber