Vanlı Şair Yazar Ercan Ulutaş liseli gençlerle buluştu

Kültür-Sanat 12.10.2023 - 20:27, Güncelleme: 12.10.2023 - 20:27
 

Vanlı Şair Yazar Ercan Ulutaş liseli gençlerle buluştu

Van Şair- Yazarlar Derneği tarafından ” Yazar- Okur ” buluşmaları etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Şair Ercan Ulutaş, öğrencilere şiirler okuyarak unutulmaz anlar yaşattı.

    Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi konferans salonunda gençlerle bir araya gelen Şair Ulutaş Edebiyatın önemine değinerek kaleme aldığı “Gönül Nağmesi” kitabından şiirler okudu. Şiir ve Türkülerin yer aldığı etkinlikte öğrenciler türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı. Şair Ulutaş “Bugün genç liseli kardeşlerimizle birlikteydik. Gönül Nağmesi kitabımızı imzaladık. Birlikte Şiir okuduk, türkü söyledik. Edebiyat söyleşisi yaptık. Yarınlar için güzel hayallere ortak olduk. Sanatsız kalmayın, Şiirsiz ve Edebiyatsız asla kalmayın” ifadesini kullandı. Etkinlik, Ulutaş’ın Gönül Nağmesi kitabını imzalayarak, öğrencilere hediye etmesi ile son buldu. kaynak:sondakikavanhaber
Van Şair- Yazarlar Derneği tarafından ” Yazar- Okur ” buluşmaları etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Şair Ercan Ulutaş, öğrencilere şiirler okuyarak unutulmaz anlar yaşattı.

 

 

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi konferans salonunda gençlerle bir araya gelen Şair Ulutaş Edebiyatın önemine değinerek kaleme aldığı “Gönül Nağmesi” kitabından şiirler okudu.

Şiir ve Türkülerin yer aldığı etkinlikte öğrenciler türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı.

Şair Ulutaş “Bugün genç liseli kardeşlerimizle birlikteydik. Gönül Nağmesi kitabımızı imzaladık. Birlikte Şiir okuduk, türkü söyledik. Edebiyat söyleşisi yaptık. Yarınlar için güzel hayallere ortak olduk. Sanatsız kalmayın, Şiirsiz ve Edebiyatsız asla kalmayın” ifadesini kullandı.

Etkinlik, Ulutaş’ın Gönül Nağmesi kitabını imzalayarak, öğrencilere hediye etmesi ile son buldu.

kaynak:sondakikavanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber