Vans Spor’da Kemal Derviş Sahnesi

Van Haber 17.10.2024 - 14:28, Güncelleme: 17.10.2024 - 14:28
 

Vans Spor’da Kemal Derviş Sahnesi

Van Spor FK Sportif Direktör için Bayram Oral ile anlaştı.

2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz istediği başarılı sonuçları alamayınca Sportif Direktör Ahmet Bilici ile yollarını ayırmıştı. Uzun arayışlar sonunda dışarıdan transfer edilen Bayram Oral Van Spor’un yeni Sportif Direktörü oldu. Bu ithal atamadan sonra kent spor gündemini meşgul eden Bayram Oral, akıllara Kemal Derviş’i getirdi. Van Spor FK atamayı adeta son dakika bilgisi gibi olarak verirken, yaptığı açıklama şu şekilde: “Kulübümüz Sportif Direktörlük görevini yürütmek üzere Bayram Oral ile anlaşmaya varmıştır. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun” denildi. Vanhaberleri – Van Hbaer – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van Spor FK Sportif Direktör için Bayram Oral ile anlaştı.

2. Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz istediği başarılı sonuçları alamayınca Sportif Direktör Ahmet Bilici ile yollarını ayırmıştı. Uzun arayışlar sonunda dışarıdan transfer edilen Bayram Oral Van Spor’un yeni Sportif Direktörü oldu.

Bu ithal atamadan sonra kent spor gündemini meşgul eden Bayram Oral, akıllara Kemal Derviş’i getirdi.

Van Spor FK atamayı adeta son dakika bilgisi gibi olarak verirken, yaptığı açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz Sportif Direktörlük görevini yürütmek üzere Bayram Oral ile anlaşmaya varmıştır. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun” denildi.

Vanhaberleri – Van Hbaer – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber