Vanspor Hazırlık Maçında Ağrıspor’u 4 Golle Geçti

Spor 24.08.2024 - 20:35, Güncelleme: 24.08.2024 - 20:35
 

Vanspor Hazırlık Maçında Ağrıspor’u 4 Golle Geçti

Vanspor, oynağı hazırlık maçında konuk Ağrıspor’u 4-0 yenerek umut verdi.

2024-2025 futbol sezonuna bir hafta kala eksikliklerini tespit etmek için Şahabettin Özaeslener Tesislerinde Ağrıspor’u konuk eden Vanspor, oynadığı futbolla taraftarlarına umut verdi.Çok sayıda taraftarın izlediği maçta Vanspor konuk Ağrıspor'u 4-0 yenerek umut verdi Vanspor sezonun ilk resmi maçını 1 Eylül 2024 günü Van Atatürk Stadyumunda Derincespor ile oynayacak. Vanspor cezalı olması nedeniyle sahaya taraftar desteğinden yoksun çıkacak. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Van Spor – Yerel Haberler
Vanspor, oynağı hazırlık maçında konuk Ağrıspor’u 4-0 yenerek umut verdi.

2024-2025 futbol sezonuna bir hafta kala eksikliklerini tespit etmek için Şahabettin Özaeslener Tesislerinde Ağrıspor’u konuk eden Vanspor, oynadığı futbolla taraftarlarına umut verdi.Çok sayıda taraftarın izlediği maçta Vanspor konuk Ağrıspor'u 4-0 yenerek umut verdi

Vanspor sezonun ilk resmi maçını 1 Eylül 2024 günü Van Atatürk Stadyumunda Derincespor ile oynayacak. Vanspor cezalı olması nedeniyle sahaya taraftar desteğinden yoksun çıkacak.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Van Spor – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber