Yazar Ercan Ulutaş Rüzgarı Esiyor

Kültür-Sanat 10.11.2023 - 13:25, Güncelleme: 10.11.2023 - 13:32
 

Yazar Ercan Ulutaş Rüzgarı Esiyor

Vanlı Yazar Ercan Ulutaş, okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

  Vanlı Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş “Okuryazar buluşmaları kapsamında Nene Hatun MTAL’da okuyan öğrenciler ile buluştu. Genç okurlarıyla buluşan Yazar Ulutaş “Gönül Nağmesi” adlı şiir ve deneme kitabını imzalayarak hediye etti.  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kültür ve edebiyat söyleşinde güzel anlar yaşandı. Kaleme aldığı birbirinden güzel şiirlerini okuyan Vanlı Yazar Ulutaş, “Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Bugün bu önemli buluşmaya katılan tüm okurlarıma teşekkür ediyorum. Eminim bugün burada olmamız gelecekte çok fayda sağlayacaktır” diyerek, öğrencilere öneride bulunan Ulutaş, sürekli kitap okumayı da tavsiye etti. “Gönül Nağmesi” adlı şiir kitabını öğrencilere taktim eden Ulutaş, genç okurları ile birlikte türkü okudu. Öğrencilerin gelecekte hayal ettiği meslekler ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Ulutaş, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Vanlı Yazar Ercan Ulutaş, okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Vanlı Gazeteci Yazar Ercan Ulutaş “Okuryazar buluşmaları kapsamında Nene Hatun MTAL’da okuyan öğrenciler ile buluştu.

Genç okurlarıyla buluşan Yazar Ulutaş “Gönül Nağmesi” adlı şiir ve deneme kitabını imzalayarak hediye etti.  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kültür ve edebiyat söyleşinde güzel anlar yaşandı.

Kaleme aldığı birbirinden güzel şiirlerini okuyan Vanlı Yazar Ulutaş, “Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Bugün bu önemli buluşmaya katılan tüm okurlarıma teşekkür ediyorum. Eminim bugün burada olmamız gelecekte çok fayda sağlayacaktır” diyerek, öğrencilere öneride bulunan Ulutaş, sürekli kitap okumayı da tavsiye etti.

“Gönül Nağmesi” adlı şiir kitabını öğrencilere taktim eden Ulutaş, genç okurları ile birlikte türkü okudu. Öğrencilerin gelecekte hayal ettiği meslekler ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Ulutaş, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber