YRP Van İl Başkanı Şabu’dan Tebrik Ziyareti

Van Haber 03.07.2024 - 21:08, Güncelleme: 03.07.2024 - 21:08
 

YRP Van İl Başkanı Şabu’dan Tebrik Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve beraberindeki heyet Gazeteci Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Van İl Başkanı Nayif Şabu beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Çuyrak, Nedim Yıldız, Arafat Şayar, Sabahattin Görgül, Turgut Uğurlu ve Zafer Rençber ile birlikte www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.   5 Haziran Çarşamba Günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Yılın İnternet Medyası” ödülünü alan www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulunan YRP Van İl Başkanı Nayif Şabu, “ Basın alanında bölgemizde ilk deva Cumhurbaşkanı tarafından ödül alan yılların gazetecisi Erhan beyi kutluyorum. Bu anlamda Van adına çok mutlu olduk. Rabbim tüm kullarının bugünlerini yarından hayırlı kılsın inşallah” diyen Başkan Şabu, “Bundan sonraki meslek hayatında da başarılar diliyorum” dedi. Gerçekleşen ziyarette memnuniyetini dile getiren Gazeteci Uğurlu, “ Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve kıymetli heyetine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından almış olduğumuz ödül, kentimiz ve bölgemiz adına bir ilki gerçekleştirmiş olduk. İnşallah bundan sonraki meslek hayatımızda da başarı dolu çalışmalarımız olur. Bu minvalde ziyaretleriyle bizleri mutlu eden YRP İl Başkanı Nayif Şabu ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve beraberindeki heyet Gazeteci Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Van İl Başkanı Nayif Şabu beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Çuyrak, Nedim Yıldız, Arafat Şayar, Sabahattin Görgül, Turgut Uğurlu ve Zafer Rençber ile birlikte www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

 

5 Haziran Çarşamba Günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Yılın İnternet Medyası” ödülünü alan www.yerelvanhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Erhan Uğurlu’ya tebrik ziyaretinde bulunan YRP Van İl Başkanı Nayif Şabu, “ Basın alanında bölgemizde ilk deva Cumhurbaşkanı tarafından ödül alan yılların gazetecisi Erhan beyi kutluyorum. Bu anlamda Van adına çok mutlu olduk. Rabbim tüm kullarının bugünlerini yarından hayırlı kılsın inşallah” diyen Başkan Şabu, “Bundan sonraki meslek hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyarette memnuniyetini dile getiren Gazeteci Uğurlu, “ Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve kıymetli heyetine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından almış olduğumuz ödül, kentimiz ve bölgemiz adına bir ilki gerçekleştirmiş olduk. İnşallah bundan sonraki meslek hayatımızda da başarı dolu çalışmalarımız olur. Bu minvalde ziyaretleriyle bizleri mutlu eden YRP İl Başkanı Nayif Şabu ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber