Zafer Albayrak Muhtar Adaylığını Açıkladı

Gündem 10.02.2024 - 12:47, Güncelleme: 10.02.2024 - 12:47
 

Zafer Albayrak Muhtar Adaylığını Açıkladı

Genç Girişimci, İş İnsanı Zafer Albayrak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kevenli Mahalle'sine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla Muhtar Adaylığını açıklayan Zafer Albayrak, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda projelerini ve hedeflerini paylaştı. Muhtar Adayı Zafer Albayrak, yaptığı açıklamada, Kevenli Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti. “Tüm bilgi ve tecrübemi mahalleme hizmet İçin kullanacağım” cümlesine vurgu yapan Muhtar Adayı Albayrak" Ekibimizle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım ile benimseyerek, seçilmemiz halinde tüm mahalle sakinleri söz sahibi olmasını sağlayacak bir anlayış içinde olacak. Kevenli Mahallemizin daha güzel daha huzurlu bir mahalle inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli buluyoruz. "Tüm mahalle sakinlerine birliktelik çağrısı yaptı" Bilgili birikimli ve genç muhtar adayı Albayrak,Tüm mahalle sakinlerinin birliktelik içinde daha güçlü daha kararlı geleceğe eser bırakacak projeleri hedefliyoruz. Tüm saygı değer Kevenli Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK! Muhtar adayı Zafer Albayrak seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte Kevenli Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikâyet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.   Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim. “31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilimizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum.” dedi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber
Genç Girişimci, İş İnsanı Zafer Albayrak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kevenli Mahalle'sine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha güçlü bir temsilcisi olması amacıyla Muhtar Adaylığını açıklayan Zafer Albayrak, mahallenin birlik ve beraberlik içinde daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çıktığı bu yolda projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Muhtar Adayı Zafer Albayrak, yaptığı açıklamada, Kevenli Mahallesi'nin zengin kültürüne olan derin bağlılığını ve mahallenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek daha güzel bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını belirtti.

“Tüm bilgi ve tecrübemi mahalleme hizmet İçin kullanacağım” cümlesine vurgu yapan Muhtar Adayı Albayrak" Ekibimizle Mahalle sakinlerinin katılımını ve desteklerini önemseyen bir yaklaşım ile benimseyerek, seçilmemiz halinde tüm mahalle sakinleri söz sahibi olmasını sağlayacak bir anlayış içinde olacak.

Kevenli Mahallemizin daha güzel daha huzurlu bir mahalle inşa etmek adına yola çıkarken, mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriyi değerli buluyoruz.

"Tüm mahalle sakinlerine birliktelik çağrısı yaptı"

Bilgili birikimli ve genç muhtar adayı Albayrak,Tüm mahalle sakinlerinin birliktelik içinde daha güçlü daha kararlı geleceğe eser bırakacak projeleri hedefliyoruz. Tüm saygı değer Kevenli Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum.

WHATSAPP DESTEK HATTI 7/24 HİZMETİNİZDE OLACAK!

Muhtar adayı Zafer Albayrak seçilmesi halinde, başlatacağı yeni uygulama ile birlikte Kevenli Mahalle Muhtarlığımıza ait kuracağımız WhatsApp İhbar Hattına Her türlü öneri, şikâyet, talep ve ihbarın kolayca İletebileceksiniz" dedi.

 

Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.

“31 Mart seçimleri için mahallemizdeki ve ilimizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber